Takaisin
3.6.2021 klo 19.00

Sauli Väisänen loukkaantumisen takia sivuun Huuhkajista – Nicholas Hämäläinen EM-kisajoukkueeseen

Jaa:

Toppari Sauli Väisänen joutuu jättämään EM-lopputurnaukseen valmistautuvan joukkueen selkävamman johdosta. Väisäsen tilalle joukkueeseen nousee laitapuolustaja Nicholas Hämäläinen.

Huuhkajat sai torstaina huonoja uutisia. Suomen EM-kisajoukkueeseen nimetty keskuspuolustaja Sauli Väisänen, 26, kärsii selkävammasta, joka pitää hänet sivussa historiallisesta arvoturnauksesta.

- Sauli Väisänen loukkasi Ruotsi-pelissä selkänsä. Ensin ajateltiin, että kyseessä on lihasvamma ja olimme toiveikkaita sen suhteen. Sauli pystyi harjoittelemaan, vaikka hän tunsi siinä kipuja. Kuitenkin hän joutui jättämään eiliset harjoitukset kesken, ja päätimme kuvauttaa hänen selkänsä tänä aamuna. Valitettavasti saimme ikäviä uutisia. Siellä on lannerangan kahden nikaman poikkihaarakkeissa kaksi murtumaa. Se vaatii 4-6 viikon toipumisen, mutta ei operaatiota. Todella ikävä juttu, päävalmentaja Markku Kanerva kertoi lehdistötilaisuudessa torstaina.

UEFA:n sääntöjen mukaan 1.6. nimettyyn joukkueeseen saa tehdä muutoksia ainoastaan riittävän merkittävistä lääkintäsyistä ja ne tulee tehdä ennen ensimmäistä kisaottelua. UEFA on hyväkysynyt, että laitapuolustaja Nicholas Hämäläinen korvaa Väisäsen Suomen kisajoukkueessa. Queens Park Rangersia seurajoukkuetasolla edustava Hämäläinen on ollut Huuhkajien mukana koko EM-kisoihin valmistavan leirityksen ajan. 


Nicholas "Niko" Hämäläinen nousee Huuhkajien EM-kisajoukkueeseen

Huuhkajat kohtaa Olympiastadionilla Viron EM-kisoihin valmistavassa maaottelussa perjantaina 4.6. klo 19.00. Viro-ottelua voi seurata Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun tai V sport jalkapallo -kanavan kautta. Viaplayn kautta otteluita voi seurata maksutta, mutta katselu vaatii rekisteröitymisen palveluun. Lue lisää >>