Takaisin
11.6.2021 klo 09.00

Sarjakärki EIF saa vieraita Helsingistä

Jaa:

Ⓒ SPL / Kalevi Hämäläinen

Perjantain ainoa ottelu alkaa kello 18:30. Viikonloppuna pelataan täysi kierros, ja loput ottelut koittavat sunnuntaina.

EIF haki viime viikonloppuna tasapelin Rovaniemeltä ja venytti tappiottoman putkensa neljän ottelun mittaiseksi. Vaikka mukaan tuli vain yksi piste, piti joukkue kiinni kärkipaikastaan. EIF on viime peleissä kärsinyt pelikielloista, mutta HJK Klubi 04:ää vastaan yhdelläkään pelaajalla ei ole pelikieltoa. Viime kaudella joukkue hävisi kotonaan vain kahdesti, ja tämän kauden kolmesta kotipelistä on ropissut mukavat seitsemän pistettä.

Helsinkiläiset eivät pelanneet viime viikonloppuna, ja MP:n voitettua KPV:n HJK Klubi 04 tippui sarjajumboksi. Matkaa sarjan kuudenteen sijaan on kuitenkin vain kolme pistettä, joten sijoituksestaan huolimatta nuorella ryhmällä ei ole hätää. 04:n edellinen vierailu Tammisaareen tapahtui kaudella 2018, jolloin EIF murskasi vieraansa lukemin 5-0. EIF voitti myös saman kauden kaksi vieraspeliään 04:ää vastaan, aivan kuin helmikuun 2018 cup-ottelun, joten historia ei ole helsinkiläisten puolella. 

Kotijoukkueen ennakko