Sanni Franssille kauden viides maali Espanjan liigassa

Sanni Franssi teki kauden viidennen maalinsa viikonloppuna Espanjan liigassa, kun Real Sociedad pelasi viidennen peräkkäisen tappiottoman ottelun. Ruotsin ja Suomen kentiltä kuuluu lisäksi Helmareiden sopimusuutisia.

Franssi teki Real Sociedadin avausmaalin 2-2 (1-1)-tasapelissä Huelvaa vastaan. Real Sociedad oli pitkään kiinni viidennessä peräkkäisessä voitossaan, mutta Huelva tuli lisäajalla tasoihin. Kirvelevästä tasapelistä huolimatta Real Sociedad on sarjassa toisena.

Valencian olo sarjan hännillä ei helpottunut viikonlopun aikana, kun se hävisi Madridille 1-3 (1-2). Iina Salmi oli tuttuun tapaan avauskokoonpanossa, mutta otettiin tauolla vaihtoon.

Segunda Divisionissa Paula Myllyoja vartioi Espanyolin maalia 3-2 (2-1)-voitossa Zaragozasta.

Tinja-Riikka Korpela oli Tottenhamin tolppien välissä, kun lontoolaiset nousivat Englannin Superliigassa kolmanneksi noustessaan 2-1 (1-1)-voittoon Aston Villan vieraana.

Emma Koivisto oli tuttuun tapaan Brighton & Hove Albionin takalinjoilla, mutta Manchester United haki vieraspisteet 2-0 (1-0)-voitolla. Samalla Brighton putosi Tottenhamin taakse neljänneksi.

Tuija Hyyrysen Juventus haki tärkeän tasapelipisteen Mestarien liigassa Chelsean vieraana joukkueiden päätyessä maalittomaan tasapeliin. Juventus taistelee tiukasti jatkopaikasta ja kohtaa viimeisessä ottelussa lohkojumbo Servette Chenoisin. Hyyrynen ei pelannut ottelussa.

Italian liigassa Juventus porskuttaa vahvasti puhtaalla pelillä jyrätessään AC Milanin yli 5-2 (2-1)-voitolla. Tällä kertaa Hyyrynen sai vastuuta koko ottelun.

Anna Auvinen sai tililleen niin ikään täydet minuutit Sampdorian voittaessa Hellas Veronan 2-1 (1-0). Sampdoria on kärkikastin takana kuudentena.

Nora Heroumin Lazio ei kyennyt yllättämään paikallisvastustajaansa AS Romaa, vaan joutui taipumaan lukemin 2-3 (1-2), vaikka nousi jo kahden maalin takaa tasoihin. Heroumille tuttuun tapaan täydet minuutit.