Sanni Franssi avasi kauden tehokkaasti

Espanjassa ja Englannissa saatiin sarjakausi käyntiin viikonloppuna. Sanni Franssi oli heti tehokkaana iskemällä maalin. Tinja-Riikka Korpela sen sijaan piti maalinsa puhtaana Tottenhamin voitossa.

Sanni Franssi teki Real Sociedadin avausmaalin, kun joukkue voitti Valencian selvästi 4-1 (2-0). Franssi myös syötti kaksi Real Sociedadin osumaa. Iina Salmi tuli Valencialle kentälle 78. minuutilla.

Sarjaporrasta alempana Paula Myllyoja piti maalinsa puhtaana Espanyolin avatessa kautensa 2-0 (0-0)-voitolla Racing Santanderista.

Mestarien liigassa Tuija Hyyrynen pelasi koko pelin Juventuksen voitettua albanialaisen Vllaznian toisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa 2-0.

Ria Ölingin Rosengårdilla sen sijaan riittää työnsarkaa toiseen osaotteluun, sillä ruotsalaisjoukkue hävisi saksalaiset Hoffenheimille kotikentällään 0-3 (0-1). Öling pelasi 65 minuuttia.

Hyyrynen kirjautti täydet minuutit myös Italian liigan ottelussa, kun Juventus voitti Fiorentinan 3-0 (1-0).

Anna Auvinen urakoi koko pelin, mutta Sampdoria hävisi AC Milanille 0-1 (0-0).

Nora Heroum joutui myös pettymään Lazion taipuessa Inter Milanolle 0-1 (0-1). Heroum pelasi täydet minuutit.

Damallsvenskanissa Rosengård jatkoi voittojen tiellä kaataessaan AIK:n 3-0 (0-0). Öling tuli tällä kertaa 67. minuutilla. AIK:n suomalaiskolmikko Milla-Maj Majasaari, Emma Santamäki ja Jenny Danielsson pelasivat koko pelin.

Emmi Alasen, Adelina Engmanin ja Juliette Kempin Växjö on edelleen ilman voittoa, kun se hävisi Örebrolle 0-1 (0-0). Alanen ja Engman pelasivat täydet minuutit ja Kempille kertyi 84 minuuttia. Örebron riveissä Elli Pikkujämsä urakoi koko pelin ja Heidi Kollanen sekä Amanda Rantanen tulivat tauolla vaihtoon.

Vittsjö otti 1-0 (1-0)-voiton Eskilstuna Unitedista. Julia Tunturi juoksi vahvistamaan Vittsjötä 79. minuutilla.

Anna Tamminen ja Eva Nyström pääsivät juhlimaan Hammarbyn 2-1 (0-0)-voittoa Kristianstadista. Tamminen ja Nyström taistelivat koko pelin ja Eveliina Summanen kirjautti niin ikään täyden ottelun Kristianstadin paidassa.