Takaisin
28.9.2017 klo 17.33

Samuel Fagerholm Åland Unitedin seuraava päävalmentaja

Jaa:

Åland United on tehnyt Samuel Fagerholmin kanssa 1+2-vuotisen päävalmentajasopimuksen. Päävalmentajapesti alkaa 1.11. sen jälkeen, kun Maiju Ruotsalainen jättää paikkansa tämän kauden päätyttyä. Fagerholm on toiminut suurimman osan tästä kaudesta Ruotsalaisen apuvalmentajana.

Fagerholmilla on UEFA:n A-lisenssi ja hän lähes suorittanut opintonsa liikuntatieteellisessä. Hän tuntee joukkueen, seuran ja seurayhteisön. Apuvalmentaja-aikanaan hän on osoittanut sekä jalkapallotietoutensa, sitoutumisensa että hyviä johtajaominaisuuksia. Hän uskoo joukkuepeliin ja on muun seurajohdon kanssa kasaamassa ensi kauden joukkuetta.

- Olen iloinen ja odotan innoissani, että saan alkaa johtamaan Åland Unitedia. Olen saanut tämän vuoden aikana työskennellä Maijun kanssa ja se on antanut minulle paljon. Näin paljon hyviä asioita, joita olen valmis lähteä kehittämään. Edessä on tietysti myös paljon töitä asioida kanssa, joita ei ole vielä tehty.

- Haluan työskennellä erityisesti sen eteen, että saamme joukkueeseen ahvenanmaalaisia lahjakkuuksia. Tavoite on myös vahvistaa naisten ja tyttöjoukkueiden yhteistyötä, Fagerholm toteaa seuran sivuilla.