Sällström maalinteossa tällä kertaa seurajoukkueessa

Naisten maajoukkueen Linda Sällström onnistui viikonloppuna ranskalaisen Paris FC:n paidassa maalinteossa. Hyökkääjä viimeisteli maalit myös kahdessa Suomen edellisessä MM-karsintaottelussa. Myös Julia Tunturi teki maalin Ruotsin pääsarjassa.

Linda Sällström jatkoi maalivirettään Ranskassa, kun Paris FC pelasi Fleury 91:n kanssa 1-1-tasapelin. Helmarit-hyökkääjä viimeisteli omiensa johto-osuman 41. minuutilla.

Italiassa Nora Heroum pelasi täydet minuutit, kun AC Milan voitti Fiorentinan 3-2. Hallitseva mestari Juventus on aloittanut kauden niin ikään kahdella voitolla. Lauantaina kaatui Florentia 3-0. Tuija Hyyrynen ei ollut kokoonpanossa. Englannissa Chelsea voitti Brighton & Hove Albionin 2-0. Adelina Engman ei ollut kokoonpanossa. Juliette Kempin Bristol City ei pelannut viikonloppuna.

Tanskassa pelattiin kärkiottelu, jossa Fortuna Hjørring ja Brøndby tasasivat pisteet 0-0-tuloksella. Kotijoukkueen Sanni Franssi urakoi täydet minuutit. Vieraiden Ria Öling pelasi tunnin, jonka jälkeen hänet vaihdettiin Olga Ahtiseen.

Ruotsissa on sarjaa jäljellä kolme kierrosta. Kopperbergs/Göteborg on kolmantena pisteen hopeasti ja neljä kullasta voitettuaan Kalmarin 5-1. Emma Koivisto pelasi koko ottelun. Julia Tunturi teki omiensa kolmannen maalin ja pelasi täydet minuutit, kun Eskilstuna United voitti Djurgårdenin 3-1. Myös Tia Hälinen taisteli 90-minuuttisen. Wilma Sjöholm tuli vieraiden riveissä kentälle 84. minuutilla.

Limhamn Bunkeflo otti säilymistaiston kannalta tärkeän 2-1-voiton Växjöstä. Kreeta-Liisa Yli-Säntti eikä Eveliina Parikka olleet kokoonpanossa. Emmi Alanen oli edelleen sivussa, kun Vittsjö kärsi Rosengårdille 1-2-tappion.

Norjassa kierroksia on jäljellä niin ikään kolme. Anna Westerlundin Lillestrøm johtaa täydellä pistepotilla ja matkaa seuraavaana etenevään Kleppiin on peräti 16 pistettä. Tinja-Riikka Korpelan Vålerenga on seitsemäntenä ja Siiri Välimaan Grand Bodø viimeisenä. Viikonloppuna ei pelattu sarjaa.

Kotimaisessa Naisten Liigassa pelattiin viikonloppuna kaksi alaloppusarjan ottelua. Lue lisää täältä.

Naisten maajoukkue matkaa tänään maanantaina Kiinaan ja kohtaa kansainvälisessä turnauksessa Thaimaan, Kiinan ja Portugalin. Lue lisää täältä.