Sällström ja Kemppi maalinteossa seurajoukkueissaan

Linda Sällström teki Paris FC:n johtomaalin suurseura PSG:ia vastaan Ranskan pääsarjassa. Juliette Kemppi puolestaan osui kahdesti Englannin cupissa.

Linda Sällström vei Paris FC:n johtoon kuudennella minuutilla, mutta PSG karkasi lopulta 3-1-voittoon. Iina Salmi vaihdettiin kentälle loppuminuuteiksi, kun Ajax pelasi Hollannissa Alkmaarin kanssa 2-2-tuloksen.

Juliette Kemppi viimeisteli keskiviikkona kaksi maalia, kun Bristol City voitti Englannin WSL-cupissa sarjaporrasta alempana pelaavan Aston Villan 5-2. Omiensa kolmannen ja neljännen osuman viimeistellyt hyökkääjä pelasi täyden ottelun. Kemppi oli avauksessa myös sunnuntain sarjaottelussa, kun Bristol voitti Evertonin vieraissa 2-0. Kemppi urakoi 71 minuuttia. Adelina Engman oli vaihdossa, kun Chelsea voitti Brighton & Hove Albionin vieraissa puhtaasti 4-0.

Italiassa pelattiin viikonloppuna cupia ja jaossa oli paikat puolivälieriin. Tuija Hyyrynen pelasi täydet minuutit, kun Juventus eteni jatkoon voittamalla Castelvecchion vieraskentällä 4-0. Nora Heroum urakoi jälleen täyden ottelun, kun AC Milan kukisti cupissa Inter Milanon 5-3. Tanskan pääsarja on talvitauolla.