Takaisin
19.12.2018 klo 22.30

Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Jaa:

Ⓒ Musan Salama/Valokuvaamo Nyblin

Kakkosen B-lohkon parhaana keskikenttäpelaajana vime kauden päätteeksi palkittu Rudi Dieter jatkaa Musan Salaman miehistössä myös tulevalla kaudella.

Päättyneellä kaudella 24-vuotias Dieter nousi joukkueen johtavien pelaajien joukkoon. Keskikentän oikealle laidalle alkukauden jälkeen siirtynyt Dieter löysi pelaamiseensa tehoja ja taisteli lohkon maalikuninkuudesta sarjan loppuun asti. Dieter viimeisteli Kakkosessa kymmenen maalia sekä näiden lisäksi yhden osuman Suomen Cupin lohkovaiheessa.

Tuleva kausi Ykkösessä tuo mielenkiintoisen askeleen monipuolisen ja tavoitteellisen pelaajan uralle.    

- Olen todella tyytyväinen, että pääsimme sopimukseen MuSan kanssa. Viime kausi oli koko joukkueelta loistava ja nyt keskitytään täysillä tulevaan. Tavoitteeni on jo pitkään ollut pelata sarjatasoa korkeammalla ja nyt se on mahdollista, vieläpä mieleisessä seurassa. Tämä tuo valtavasti lisää motivaatiota treenaamiseen. Haluan kehittyä vielä pelaajana ja onnistunut viime kausi vain kasvatti nälkää menestyä, Dieter summaa tunnelmiaan tuoreeltaan sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.   

- Yksi suuri syy jatkosopimukseeni se, että valmennusryhmä ja muu taustatiimi jatkaa. Sitoutunut ja toimiva taustaorganissatio oli jo viime kaudella yhtenäisen joukkueen kivijalka. Heidän ansiostaan pelaajilla on hyvä olla joukkueessa, Dieter jatkaa. 

- Tuleva kausi tulee vaatimaan vaatimaan tasonnostoa joukkueen jokaiselta pelaajalta. Osaavan valmennuksen johdolla tulemme tekemään pienimmätkin asiat fiksummin, tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin. Uskonkin vahvasti, että tulemme yllättämään vastustajat ja porilaiset jalkapallon ystävät ensi kaudella Ykkösessä, lopettaa Dieter.

Musan Salama on tehnyt jatkosopimukset myös Rudi Dieterin edellä kehuman valmennustiimin kanssa. Viime kauden tapaan Juha Luoma ja Lauri Pirhonen (maalivahtivalmennus) muodostavat Ville Ulasen luotsaaman valmennusryhmän. Valmennuksen ja muun taustaryhmän osalta kuullaan täydentäviä uutisia myöhemmin.