Takaisin
14.11.2018 klo 20.06

Robin Lodilla paljon muistoja Kreikka-ottelun näyttämöltä

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Huuhkajien Robin Lod odottaa innolla torstain Nations Leaguen Kreikka-ottelua stadionilla, josta hänellä on sekä hyviä että huonoja muistoja.

Lod nauttii tilanteesta, jossa Huuhkajat pelaa torstaina Nations Leaguen lohkovoitosta.

- Kiva päästä taas pelaamaan maajoukkuekundien kanssa. Meillä on tosi loistava sauma tehdä jotain erityistä. Tosi hyvät fiilikset, Lod kertoi Huuhkajien keskiviikon mediatilaisuudessa. 

Kreikka-ottelun myötä Lod on päässyt myös palaamaan vanhaan kotikaupunkiinsa, sillä hän pelasi kolme edellistä kautta Panathinaikosin riveissä ennen kesän siirtoaan Espanjan kakkostasolla pelaavaan Sporting Gijoniin.

- Kreikasta on jäänyt hyviä muistoja. Se kolme vuotta, mitä asuin täällä oli elämisen puolesta todella kivaa aikaa. Kiva nähdä taas aurinkoa. Se tuo aina hymyn huulille.

Kreikka tarvitsee torstain ottelusta runsasmaalisen voiton, mikäli se haluaa vielä taistella Nations Leaguen lohkovoitosta. Tämä lyö varmasti oman leimansa Kreikan pelitapaan. 

- Luulen, että Kreikka tulee ainakin alkuun todella kovaa päälle. Meille on tärkeää päästä vähän rauhoittumaan siinä alussa ja vastata siihen. Jos me siitä selvitään, niin se tulee helpottamaan meitä. Jos he eivät onnistu hirveästi, niin niiden yleisö tulee aika nopeasti kääntymään heitä vastaan, Lod muistuttaa. 

Torstain ottelu pelataan Ateenan olympiastadionilla, josta Lodilla on Kreikan pelivuosiltaan sekä hyviä että huonoja muistoja.

- Siellä on koettu karvaita tappioita AEK:lle, mutta toisaalta ollaan voitettu siellä myös derbyjä. Yksi peli voitettiin lisäajalla, se muistuu kyllä hyvin mieleen.

Nations League -ottelu Kreikka-Suomi OACA Spyros Louisilla Ateenassa alkaa torstaina kello 21.45. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viafree-kanavalla, jossa lähetys alkaa studio-osuudella kello 21.00. Ottelua pääsee seuraamaan myös Sports Bar Casinolla Helsingissä, jossa alustus otteluun alkaa kello 20.45.