Takaisin
24.9.2016 klo 19.58

Rizvani Tervarien pelaajavalmentajaksi

Jaa:

Adrian Rizvani toimii tällä kaudella Futsal-Liigassa pelaavan Tervarien pelaajavalmentajana.
 
Tervareiden valmennusvastuu vaihtuu tulevaksi kaudeksi. Viime kaudella valmennusvastuun jakoivat pelaajavalmentajat Heikki Halmet ja Juho Keskinen. Tulevalla kaudella Tervarit siirtyy seuralegenda Adrian Rizvanin komentoon. Pitkään Tervareita edustanut Rizvani jatkaa uraansa myös kentän puolelle kuten aiemmin on uutisoitu. 34-vuotias Rizvani on pelaajana kaikille futsalia seuraaville tuttu ja hän on kerännyt Futsal-liigassa kaikkien aikojen ennätyspisteet 192+111=303 ollen liigan kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. 
 
Punamustien valmentaminen on Rizvanille ensimmäinen päävalmentajapesti aikuisten tasolla, mutta hänellä on aiempaa kokemusta apuvalmentajana ja junioripuolella toimimisesta. Tällä kaudella hän on toiminut Tervareiden miesten edustusjoukkueen apuvalmentaja pelaamisen ohessa. Junioripuolella Rizvani on ollut mukana jo useamman vuoden Tervarit-junioreiden valmennustehtävissä. 
 
Rizvanin apuna toimii tälläkin kaudella Paolo Lopes, joka vastaa Tervareiden kuntovalmennuksesta. Portugalista kotoisin Lopes on vastannut Tervareiden kuntoharjoittelusta jo useamman kauden ajan tehden hyvää oululaisten fysiikan kanssa. 
 
Tervareiden manageri Jussi Törmä on tyytyväinen valmennuskysymysten ratkettua:
 
- Olen seurannut läheltä Adia pitkään pelaajana ja viime vuosina myös valmentajana. Adi on positiivinen ihminen ja valmentajana kannustava sekä rauhallinen. Tulevalle kaudelle joukkueemme on kokenut jonkin verran muutoksia, mutta uskon Adin ja Paolon opeilla kauteen on hyvä lähteä.