Takaisin
30.6.2020 klo 13.33

Richard Jensen: ”Maisemanvaihdos todennäköisesti edessä”

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Roda JC:n riveissä Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kaksi viimeisintä kautta pelannut Richard Jensen hakee uralleen seuraavia askeleita.

Sopimus kerkradelaisseuran kanssa päättyy tänään kesäkuun viimeisenä päivänä.

- Olen heinäkuun alusta lähtien ns. vapaa agentti, joten nyt on aika suunnitella seuraava steppi siten, että se palvelisi urheilullisesti mahdollisimman hyvin tulevaisuuttani jalkapalloilijana, entinen U21-maajoukkueen kippari kertoo.

Jensen on pelannut Hollannissa myös pääsarjaa FC Twenten riveissä. Nyt 24-vuotiaalla porvoolaislähtöisellä puolustajalla saattaa hyvinkin olla maan vaihto edessä.

- Hieman tuntuu siltä, että Hollanti olisi nyt nähty, joten en panisi pahakseni kokea myös jalkapallon pelaamista jossain toisessa maassa. Kaikki on kuitenkin tällä hetkellä auki, olemme viisaampia kaiken suhteen loppukesästä, Jensen uskoo.

Suomessa parhaillaan lomaileva Jensen on kunnostautunut myös jalkapallon ulkopuolisissa asioissa.

- Sain vuoden alussa yksityislentäjän lupakirjan hoidettua, ja broidin kanssa on tehty jo pari kivaa reissua kotimaan taivaalla. Lentäminen on aina ollut jalkapallon lisäksi todella iso juttu minulle, katsotaan, mihin tuo polku johtaa tulevaisuudessa,

Richard Jensen on pelannut Pikkuhuuhkajissa komeat 22 maaottelua ja lisäksi 27 maaottelua poikien maajoukkueissa.