Takaisin
17.7.2018 klo 07.59

Rasmus Leislahti: ”Pelasimme tosi hyvin joukkueena koko matsin”

Jaa:

U19-pojat avasivat EM-kotikisat maanantai-iltana niukalla 0-1-tappiolla Italialle. Maalivahti Rasmus Leislahti pelasi yhdestä takaiskuosumasta huolimatta erinomaisen ottelun.

Suomi loi hyviä hyökkäyksiä läpi ottelun ja toisessa päässä Rasmus Leislahti torjui tukun tärkeitä torjuntoja. Kerran hänet kuitenkin yllättiin, kun Nicolo Zaniolo pääsi puskemaan lähietäisyydeltä 43. minuutilla.

 

- Harmittaa tappio. Pelattiin tosi hyvin joukkueena koko matsi, varsinkin toinen puoliaika. Koko ajan oli painetta ylhäällä, oli mahdollisuuksia. Ensimmäisellä puoliajalla oli myös hyvät mahdollisuudet tehdä maali. Ei vaan tullut tänään, huono onni, Leislahti kommentoi.

 

- Ihan tyytyväinen olen omaan peliini, ei tullut oikein virheitä. Muutama hyvä torjunta, ja hyvä fiilis oli totta kai.

 

Leislahti nousi maajoukkuetoimintaan vasta keväällä ja pelasi eilen kolmannen virallisen maaottelunsa. Lehtereillä EM-kisakamppailua seurasi 5011 katsojaa, joten tilanne oli varmasti nuorelle erityinen.

 

- Kyllä jonkin verran jännitti, mutta otin ihan rauhassa, ei siinä. Totta kai nämä ovat ihan erilaisia pelejä mitä normaalisti, ihan mahtava fiilis. Tätä odotinkin. Sitten kotiyleisönkin fiilis antoi paljon tukea.

 

Suomi kohtaa seuraavaksi torstaina Norjan Seinäjoella. Norja kärsi maanantaina omassa avauspelissään Portugalille 1-3-tappion.