Takaisin
16.4.2021 klo 15.18

Rasmus Karjalaisen toipuminen venyy – EM-kisat jäävät välistä

Jaa:

Suomen miesten A-maajoukkueen hyökkääjä Rasmus Karjalaisen ei pääse palaamaan harjoituksiin vielä kuuteen viikkoon. 

Huuhkajien hyökkääjä Rasmus Karjalainen loukkaantui maaliskuussa seurajoukkueensa Örebron harjoituksissa. Karjalainen sai pallon vauhdilla päähän, mutta tilanteen vakavuus ei paljastunut vielä harjoituksissa. 

Suomeen maajoukkueleirille saavuttuan Karjalainen tunsi päänsärkyä, ja sairaalassa tehdyissä tutkimuksissa paljastui, että kaulan verisuoni on revennyt. Karjalainen joutui jättämään maajoukkueleirin kesken.

Örebro tiedotti torstaina, ettei suomalaishyökkääjän vamma ollut vielä parantunut. Karjalainen joutuu olemaan poissa harjoituksista vielä ainakin kuusi viikkoa.

– Todella ikävä uutinen. Puhuin ”Rassen” kanssa puhelimessa ja se oli yksi vähemmän mukavista puheluistani päävalmentajaurallani. Nyt on tietysti tärkeintä, että mies saadaan kuntoon. Mutta on tietysti selvää, ettei Rasse tule toipumaan siinä aikataulussa, että EM-kisavalinta olisi mahdollinen. Se on varmasti iso pettymys, mutta hän vahva tyyppi ja palaa tuostakin vahvempana, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi. 

– Minä ja koko Huuhkajien joukkue haluamme toivottaa Rasselle pikaista paranemista ja voimia kuntoutukseen. Hän on vielä nuori kaveri ja lahjakas pelaaja, josta suomalaiselle jalkapallolle tulee olemaan vielä tulevina vuosina paljon iloa.