Pronssi- ja säilymistaistelu tiivistyi

Naisten Liigassa pelattiin täysi kierros sekä ylemmässä että alemmassa loppusarjassa. Ylemmässä loppusarjassa erityisesti taistelu pronssista tiukkeni ja säilymiskamppailussa edelleen kaikki on avoinna. HJK sen sijaan tukevoitti asemiaan sarjakärjessä.

Åland United ja KuPS nousivat jo kahden pisteen päähän TiPS:sta, kun KuPS haki Tikkurilasta 3-1 (1-1)-voiton ja Åland United voitti samaan aikaan Tapiolassa FC Hongan 3-0 (1-0).

TiPS meni kotikentällään johtoon 26. minuutilla Nora Lehdon maalilla, mutta Kaisa Kotka tasoitti vartti myöhemmin juuri ennen taukoa. Heti toisen puoliajan alkuun Aino Kröger lisäsi johtoa ja Kotka sinetöi voiton päivän toisellaan reilun tunnin jälkeen.

Åland United kolautti sen sijaan FC Hongan mestaruushaaveita ja samalla pönkitti omia mitalitoiveitaan. Isabella Mattsson teki avauspuoliskon ainokaisen ja sama nainen lisäsi lukemia reilut kymmenen minuuttia ennen loppua. Lopulliset 3-0-voittolukemat iski lisäajalla Sara Nordin.

HJK vankisti asemiaan sarjakärjessä voittamalla JyPK:n kotonaan 3-0 (1-0). Jutta Rantala iski kahdesti ja Tia Hälinen osui kertaalleen välissä.

Voitolla HJK kasvatti eron Honkaan jo kahdeksaan pisteeseen. Samalla HJK varmisti vähintään hopeamitalit.

Alemmassa loppusarjassa IK Myran otti jo kauden kolmannen voittonsa ONS:sta kuittaamalla tärkeät pisteet 3-0 (0-0)-voitolla. Marie-Helen Prest vei IK Myranin johtoon 67. minuutilla ja ottelun lopulla Laura Wentjärvi sekä Tilde Hellund kaunistelivat voittolukemia.

Voitolla IK Myran nousi ONS:n kanssa tasapisteisiin.

TPS otti harppauksen kohti alemman loppusarjan voittoa murskaamalla vieraissa Ilveksen 5-0 (2-0). Jenni Rannus vei TPS:n heti ensiminuuteilla johtoon ja Annika Haanpää osui molemmin puolin taukoa. Saija Östlund viimeisteli loppulukemat reilun tunnin pelin jälkeen. Emma Santamäki vielä lopussa kaunisteli lukemia TPS:n kannalta.

TPS repäisi jo seitsemän pisteen eron Ilvekseen johtaen alempaa loppusarjaa selvästi.