Takaisin
28.3.2019 klo 21.42

Poikien Etelän aluejoukkue voitokas perinteisessä Viro-ottelussa

Jaa:

Ⓒ SPL

U15-poikien Etelän aluejoukkue kohtasi torstaina Tallinnassa jo perinteiseksi tulleessa kamppailussa Viron ikäluokan maajoukkueen ja haki voiton lukemin 1-0 (0-0).

Lukemat eivät kerro ottelusta kaikkea. Ratkaisumaalin iski toisella jaksolla Jimi Tauriainen vapaapotkusta, mutta suomalaisilla oli runsaasti paikkoja useampaankin osuman. Viron maalipaikat koko ottelussa jäivät puolestaan yhteen.

Joukkueen päävalmentaja ja Etelän aluevalmentaja Samu Koski oli esitykseen tyytyväinen, vaikka lukemat jäivät niukoiksi.

- Tasoero oli aika huomattava. Me olimme hyviä omassa pelaamisessamme ja teimme paljon töitä yhdessä. Saimme ehkä sen kautta Viron näyttämään huonommalta, mutta ainakin oma peli toimi hyvin, Koski kiitteli.

- Tämä oli erittäin hyvä esitys ja pojat voivat olla tyytyväisiä itseensä. Tämä oli ensimmäinen tällainen ns. minimaaottelu ja vähän hermostutti varmasti ennen peliä, mutta se ei kentällä näkynyt.

Viron ja Etelän aluejoukkueen kohtaamiset ovat jo useita vuosia jatkunut perinne ja nykyään otteluita pelataan vuosittain kaksi.

- Ehdottomasti nämä ovat hyviä tapahtumia ja nytkin toukokuussa kohtaamme vuorostaan Helsingissä. Sen jälkeen meillä onkin tällä ikäluokalla edessä jo ensimmäiset varsinaiset maaottelut, Koski kertasi.