Takaisin
4.4.2020 klo 14.00

Pohjanmaalla tehdään derbyhistoriaa ensi keskiviikkona

Jaa:

FF Jaro ja KPV iskevät virtuaalisesti yhteen 8. huhtikuuta.

Pohjanmaalaisseurat FF Jaro sekä KPV pelaavat vuoden toisen paikallisottelun erityisellä tavalla, sillä voittaja ratkaistaan Playstationilla. FIFA 20 -ottelu pelataan ja striimataan ensi keskiviikkona kello 18:30, ja yleisö voi seurata taistoa suorana lähetyksenä. FF Jaroa derbyssä edustavat Axel Vidjeskog sekä Emil Öhberg. Vastapuolella KPV:n puolesta pelaavat Harri Heiermann sekä Elias Ahde.

FF Jaron myyntipäällikkö Joni Remesaho kertoo Keskipohjanmaan artikkelissa, että pelaajilla on otteluissa mikrofonit, joten katsojille on luvassa erinomaista viihdettä. Hän myös paljastaa, että derbyyn saadaan nimekäs kommentaattori.

– Lisäksi fanit voivat kommentoida peliä ja tapella sillä sektorilla hyvässä hengessä, KPV:n markkinointitiimin Jere Rönkkö sanoo Keskipohjanmaalle.

Itse ottelun lisäksi seurat kisaavat lipunmyynnissä. Viikko ennen ottelua FF Jaro johti kisaa lipunmyynnin osalta.

– Emme halua ainoastaan voittaa peliä, haluamme myös enemmän katsojia tähän peliin kuin KPV. Ostaessasi lipun viidellä eurolla voit seurata ja kannustaa FF Jaroa ja samalla tukea joukkueen toimintaa, seuran toimitusjohtaja Fredrik Haga toteaa seuran verkkosivuilla.

Lipunmyynti FF Jaron kannattajille 

Lipunmyynti KPV:n kannattajille