Takaisin
19.3.2020 klo 09.33

PK-35 Vantaan Sanni Solehmainen ottaa kaiken irti omatoimiharjoittelusta

Jaa:

Jalkapalloilijat Suomessa ovat erikoisessa tilanteessa, kun joukkueharjoittelu ja sarjat ovat toistaiseksi tauolla. Pelaajilta vaaditaan entistä enemmän sitoutumista omatoimiseen harjoitteluun. PK-35 Vantaan maalivahti Sanni Solehmainen uskoo, että motivaatio pysyy korkealla, kun vaan tykkää lajista tarpeeksi paljon.

Sanni Solehmaisen elämä tällä hetkellä täyttyy ylioppilaskirjoituksiin valmistautumisella ja – koronavirusepidemiasta huolimatta –  harjoittelusta. 

– Meillä on jokaiselle oma juoksuohjelma ja olen yrittänyt kuntopiiriä tehdä kotona nyt kun kaikki kuntosalit on kiinni, Solehmainen kertoo PK-35 Vantaan YouTube-kanavalla.

Vaikka omatoimiharjoittelussa on helpompaa keskittyä fysiikkapuoleen, on pallotatsiakin ylläpidettävä tauon aikana. Solehmainen kokee, että maalivahtien on hieman helpompaa harjoitella ilman joukkuetta. 

– Ehkä se vähän helpottaa, kun on maalivahti, niin pystyy tekemään erityisjärjestelyjä. Minäkin olen ollut maalivahtivalmentajan kanssa tekemässä treenejä.

Motivaation ylläpitämistä tauon aikana Solehmainen ei pidä haastavana. 

– Motivaatio pysyy yllä, kun tykkää jalkapallosta niin paljon, että ihan sama miten se harjoittelu tapahtuu. Olisi tietenkin kiva tehdä joukkueen kanssa, mutta kivaa tää on nytkin käydä treenaamassa. Yrittää vaan ottaa kaiken irti tästä. Tietäähän sen kuitenkin, että kyllä se kausi joskus alkaa.

Solehmaisen koko haastattelun voit katsoa PK-35 Vantaan sivuilta.