PK-35 Vantaa voitti kärkiottelun - HJK jatkaa kärjessä

Naisten Liigan kierros pelattiin päätökseen sunnuntaina. HJK jatkaa edelleen piikkipaikalla, mutta PK-35 Vantaa hengittää tiukasti niskassa.

PK-35 Vantaa kohtasi kotikentällään Åland Unitedin huippukamppailussa ja otti tärkeän 1-0 (0-0)-voiton Kaisa Collinin maalilla.

HJK ei antanut JyPK:n yllättää itseään, vaan otti kotonaan selvän 6-1 (4-1)-voiton. Hanna Ruohomaa iski ottelun avausmaalin 27. minuutilla, mutta Tytti Jaakkola toi JyPK:n tasoihin viisi minuuttia ennen taukoa. HJK oli jakson lopussa, kun Eveliina Summanen vei HJK:n johtoon pari minuuttia Jaakkolan osuman jälkeen ja lisäajalla Hanne Ojanperä ja Annika Huhta lisäsivät johtoa. Toisella puoliajalla Ruohomaa ansaitsi knallin päähänsä viimeistelemällä vielä kaksi maalia.

HJK jatkaa sarjan kärjessä kahden pisteen erolla PK-35 Vantaaseen. Åland United ja FC Honka seuraavat neljän pisteen päässä HJK:sta.

Alaloppusarjassa Ilves tukaloitti Pallokissojen asemaa ottamalla kotikentällään 2-0 (0-0)-voiton. Ilveksen maaleista vastasivat Aino Rasinen ja Roosa Tuominen. Viimeisenä olevalla Pallokissoilla on nyt eroa TiPS:aan seitsemän pistettä, kun kolme kierrosta on jäljellä.