PK-35 Vantaa viime hetkillä voittoon Kokkolassa (RAP)

PK-35 Vantaa puristi täyden pistepotin matkaan Kokkola F10:n vieraana maalein 2-1. Ottelu ratkesi vasta aivan viime hetkillä Maiju Hirvosen osumalla.

Hallinta tuotti tulosta vasta lopussa

Ottelun ensimmäinen puolikas oli vahvasti Punamustien hallintaa ja joukkueella oli monta hyvää paikkaa tehdä pelissä avausmaali.

43. minuutilla vantaalaiset viimein onnistuivat siirtymään ottelussa 1–0-johtoon Sanna Saarisen tahtomaalilla. Nainen nousi vahvasti oikealta laidalta ja yritti ensin kahdesti tuloksetta, mutta kolmannella kerralla pallo löysi tiensä verkkoon. Näissä lukemissa myös siirryttiin tauolle.

Toinen puolikas alkoi Kokkola F10 kannalta vahvasti. Joukkue onnistui tasoittamaan pelin, kun puoliaikaa oli ehditty pelaamaan ainoastaan kolme minuuttia. Kulmapotkun jälkitilanteesta pallo osui ensiksi ylärimaan, josta se kimposi takaisin peliin. Lopulta Katie Kelly pääsi laittamaan irtopallon vantaalaisten maaliin.

Kotijoukkueen tasoituksen jälkeen ottelu eteni vahvasti PK-35 Vantaan komennossa ja joukkue onnistui vierittämään hyökkäyksiään vahvasti molemmilta laidoilta. Punamustien epäonneksi viimeistely tökki ja lähes poikkeuksetta yritykset päätyivät maalivahti Linda Säätelän syliin.

Lopulta vantaalaiset kuitenkin onnistuivat maalinteossa ottelun lisäajalla. Kulmapotku leijaili suoraan Maiju Hirvosen päähän, joka puski pallon varmasti kokkolalaisten maaliin. Osuma jäi myös ottelun viimeiseksi ja näin ollen vantaalaiset matkasivat kotiin kolmen pisteen kanssa.