PK-35 Vantaa, FC Honka ja TiPS tärkeisiin voittoihin

Naisten Liiga jatkui lauantaina neljällä ottelulle ja samassa PK-35 Vantaa ja FC Honka iskivät löylyä sarjan kärkikaksikon niskaan. TiPS sen sijaan iski kiinni sarjapaikkaansa.

Heidi Kollanen juhli, kun hän iski kaikki viisi maalia TPS:n verkkoon 5-1 (3-0)-päättyneessä ottelussa. TPS:n ainokaisen viimeisteli Tiia Savolainen.

FC Honka ja JyPK kävivät kunnon maalitaistelun ja lopulta pisteet päätyivät espoolaisille 5-4 (3-1)-lukemin. Milla Punsar vei Hongan johtoon ennen kuin Gentjana Rochi tasoitti. Ennen taukoa kuitenkin Sini Vehviläinen ja Emilia Iskanius nostivat Hongan johtoon. Heti puoliajan alussa Henni Malinen ja Vehviläinen nostivat Hongan selvään johtoon ja Lavdije Begollin kavennusmaali jäi laihaksi lohduksi.

Alaloppusarjassa Ilves otti tärkeän voiton kaataessaan ONS:n vieraskentällä 2-1 (2-1). Nea Lehtola vei heti alkuminuuteilla Ilveksen johtoon ja reilun puolen tunnin jälkeen Rosa-Tuulia Mikkola lisäsi johtoa. Ode Fulutudilu kavensi vielä ennen taukoa, mutta sekään ei riittänyt.

TiPS otti häntäpään taistelussa tärkeän 4-0 (2-0)-voiton Pallokissoista. Voitolla TiPS repäisi neljän pisteen eron Pallokissoihin taistelussa suorasta sarjapaikasta. Onna Siren vei ensin TiPS:n johtoon vartin jälkeen ja vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin Emmi Siren lisäsi johtoa. Viime hetkillä Aino Martikainen ja Oona Siren vielä kaunistelivat voittolukemia.