Pikkuhuuhkajille kahden maalin tappio

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue hävisi Espanjassa pelatussa maaottelussa Hollannille 0-2 (0-0).

Maalit toisella puoliajalla

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista pelaamista. Kummallakin joukkueella oli puolittaisia maalipaikkoja, mutta mitään huippuvaarallista ei Murciassa nähty.

Toisella puoliajalla Hollanti onnistui maalinteossa, kun pelikellossa oli 52. minuuttia. Hollanti sai kulman oikealta puolelta ja Hidde Ter Avest puski pilkun kohdalta pallon ohi Marc Nordqvistin.

Hollanti osui toistamiseen kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa. Pelle Van Amersfoot puski oikealta tulleen keskityksen oikeaan yläkulmaan.

- Tämä oli kova kansainvälinen ottelu, juuri sellainen kuin haimme. Vastustaja oli erittäin hyvä, maajoukkuevalmentaja Tommi Kautonen totesi.

Samalla Kautonen muistutti, että Hollannin pelaajat ovat keskellä omaa kauttaan, moni suomalainen puolestaan valmistautuu vasta kauteen.

- Se kyllä näkyi kentällä. Hollanti oli juuri sen kahden maalin verran parempi, Kautonen sanoi.

- Mutta kaikki kunnia omille pelaajillemme taistelusta, Kautonen painotti.

Pikkuhuuhkajat jatkaa leireilyään Espanjassa ja kohtaa maanantaina Australian alle 23-vuotiaiden maajoukkueen.

Hollanti-Suomi 2-0 (0-0)

53. min 1-0 Hidde Ter Avest
    80. min 2-0 Pelle Van Amersfoot