Takaisin
7.12.2021 klo 14.36

Pikkuhuuhkajien ja Puolustusvoimien urheilukoulun yhteisleiri potkaistiin käyntiin Eerikkilässä

Jaa:

Ⓒ SPL / Kalevi Hämäläinen

Leirille nimetty joukkue löytyy täältä.

Pikkuhuuhkajat (2000 ja myöhemmin syntyneet) leireilee tiistaista torstaihin yhdessä Puolustusvoimien urheilukoulun jalkapalloilijoiden kanssa. Pikkuhuuhkajien mukana on Eerikkilässä niin tuttuja kuin uudempia kasvoja.

Syksyn EM-karsintaotteluihin nimetyistä pelaajista mukana ovat Jere Kallinen sekä Miika Koskela. Varusmiespalvelustaan suorittavista pelaajista Matias Vainionpää esiintyi lokakuun Itävalta- ja marraskuun Viro-voitoissa.

– Heidän lisäkseen puolisen tusinaa pelaajaa on ollut mukana meidän tämän vuoden tapahtumissamme. Urheilukoulun puolella on pari minulle täysin uutta pelaajaa, ja on mukavaa päästä työskentelemään heidän kanssaan, päävalmentaja Juha Malinen toteaa.

– Pyrimme käymään kolmen päivän aikana pelitapaamme – pelaajat ovat siinä iässä, että kehityksessä voi tulla nopeita harppauksia, ja joku saattaa hyvinkin nousta mukaan kevään U21-ryhmään. Ydinryhmällemme pelitapamme on jo tuttu, joten on tärkeää, että pelitapamme ei tule aivan uutena mahdollisille uusille pelaajille.

Pelaajat harjoittelevat leirillä kolmesti ja pelaavat yhden harjoitusottelun. Malinen tiedostaa, että pelaajat saapuivat Eerikkilään varsin erilaisista lähtökohdista, mikä näkyy myös harjoituksissa.

– Osalla pelaajista harjoitukset ovat jatkuneet sarjakauden jälkeen, mutta osa on aloittanut harjoittelun vasta äskettäin. Jotkut ovat harjoitelleet kauden jälkeen omatoimisesti, joten pelaajat ovat hyvin erilaisissa tilanteissa. Pyrimme vetämään leirin läpi sen verran varovaisesti, ettei loukkaantumisia tule.

Urheilukoulun jalkapalloilijat leirillä:
Otto Huuhtanen (mv) FC Honka
Jyri Kiuru MuSa
Janne-Pekka Laine FC Haka
Jiri Nissinen KuPS
Juho Pietola PK-35
Matias Rale FC Honka
Eemeli Raittinen HJS
Robin Sid EIF
Ville Tikkanen SJK
Matias Vainionpää SJK
Axel Widjeskog KuPS
Robin Lod Minnesota United