Paula Myllyojalle avausvoitto Serie A:ssa

Helmareiden maalivahdit pääsivät viikonloppuna voiton makuun Italian ja Englannin kentillä.

Paula Myllyoja torjui lauantaina ensimmäisen voittonsa Italian Serie A:ssa, kun Pink Bari haki kauden avausvoittonsa Orobican vieraana 1-3-lukemin. Nora Heroum otettiin vaihtoon 35. minuutilla AC Milanin 1-0-voittoon päättyneessä ottelussa Sassuoloa vastaan lauantaina. Anna Auvinen pelasi täydet minuutit Inter Milanon puolustuksessa 2-0-vierasvoitossa Tavagnaccosta. Tuija Hyyryselle kirjattiin niin ikään täydet minuutit, kun sarjakärki Juventus voitti sunnuntaina AS Roman 4-0 vieraskentällä.

Tinja-Riikka Korpela oli lepovuorossa torstaina, kun Everton hävisi Englannin liigacupin ottelun Manchester Citylle 1-4. Sunnuntain Superliigan ottelussa Tottenham Hotspuria vastaan Korpela oli jälleen maalilla torjuen vakuuttavan 3-1-voiton. Juliette Kemppi oli vaihtopenkillä London City Lionessesin 0-1-tappioon päättyneessä liigacupin ottelussa Charlton Athleticia vastaan keskiviikkona. Lionessesin seuraava Mestaruussarjan ottelu on ensi sunnuntaina Sheffield Unitedia vastaan.

Ranskan liigassa Linda Sällström pelasi täyden 90-minuuttisen Paris FC:n kärsiessä toisen perättäisen tappionsa, kun Bordeaux haki täydet vieraspisteet Pariisista 3-0-voitollaan.