Takaisin
8.4.2021 klo 13.49

Palloliitto hakee aluevalmentajaa

Jaa:

Tyttöjen aluevalmentajaa haetaan Läntiselle alueelle. Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan 2,5 vuotta. 

Aluevalmentaja tekee tehtävässään tiivistä yhteistyötä tyttöjen huippujalkapallopäällikön, maajoukkuevalmentajien ja toisten aluevalmentajien kanssa. Aluevalmentajan keskeinen tehtävä on pelaajakartoitus- ja koulutus ja pelaajan laadukkaan arjen kehittäminen. Tehtävän esimiehenä toimii tyttöjen U17-maajoukkuevalmentaja.  

Läntisen alueen aluevalmentajan vastuulla on U14-U16 pelaajien kartoitus ja ikäluokkien pelaajien toimintaympäristöjen kehitysprosessit. Hänellä on myös vastuu Läntisen alueen urheiluakatemioiden toimintaympäristöjen kehitystyöstä. 

Palloliitto etsii valmennuksen ammattilaista, joka on valmis laittamaan itsensä likoon suomalaisen huippujalkapallon edistämiseksi. Hakijalla tulee olla vähintään UEFA A -lisenssi ja suunnitelma Pro-tasolle etenemisestä. Tehtävään soveltuvat muut koulutukset ja tutkinnot katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen/ruotsin ja englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi. Arvostamme myös jo luotuja kansainvälisen huippujalkapallon verkostoja sekä verkostoitumistaitoja.   

Lue lisää tehtävästä ja hae 18.4.2021 klo 23:59 mennessä! >>

Lisätiedot:

Huippujalkapallopäällikkö Marianne Miettinen (+358 44 783 1361) 
Henkilöstöpäällikkö Heidi Holopainen (+358 40 540 71 84)