Takaisin
26.3.2018 klo 12.01

P15- ja T15-futsalmestaruudet ratkottiin Tampereella

Jaa:

Viikonloppuna pelattiin P15 ja T15 Futsalin SM-lopputurnaukset Tampereella uudessa ja upeassa Kauppi Sports Centerissä. 

Hallin ominaisuudet laitettiin ensikertaa todella koetukselle, kun paikalla oli noin 300 futsalpelaajaa ja heidän taustansa. Lisäksi kolmoskentällä pelattiin nuorten SM-salibandyä ja katsojat sekä muut käyttäjät vielä tähän päälle. Vaikka halli on vielä hieman kesken,niin palaute käyttäjiltä oli todella hyvää.
 
Itse turnauksessa koettiin jälleen kaikki draaman muodot. Oli onnen sekä pettymyksen kyyneleitä, villiä tuuletusta sekä äänekkäitä kannattajia. Turnauksien ratkaisuottelut olivat pääsääntöisesti todella tasaisia ja välillä kiivaitakin koitoksia. Poikien B-lohkossa joutuivat järjestäjät huolella lukemaan sääntöjä, koska kolme joukkuetta päätyivät tasapisteisiin ja pelasivat vielä sopivasti ristiin.
 
Tyttöjen turnauksen mestari on Raisio Futis, mikä pääsi juhlimaan mestaruutta vasta jatko-ottelun ja tiukan rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Hopeamitaleihin joutui tyytymään paikallinen Ilves. Pronssiset mitalit saavuttivat FC Halikko yj.

T15-tulokset >>
 
Myös poikien turnauksessa oli voittomarginaalit hyvin pienet. Mestaruuspyttyä pääsi nostelemaan niin ikään jatko-ottelun jälkeen Grankulla IFK ja hopeaa kaulaan saivat Toholammin Urheilijat. Pronssiottelun värikkäiden vaiheiden jälkeen ja hienon kannattajajoukkonsa riemuksi, saivat Salon Palloilijat kotiin viemisiksi mitalit.

P15-tulokset >>