Takaisin
6.5.2019 klo 15.00

Osallistu Kannusta mua -arvontaan - voit voittaa mahtavia palkintoja!

Jaa:

Positiivinen ilmapiiri on tärkeä osa lasten ja nuorten harrastusta. Jakamalla kuvan tai videon Instagramissa aihetunnisteella #kannustamua 6.5.-16.6. välisenä aikana, olet mukana arvonnassa, jossa palkintona on Telia lahjoittamat Xampion-älypohjalliset (arvo 139 €), Huuhkajien pelipaita pelaajien nimikirjoituksilla, sekä 50 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan. Levitetään yhdessä kannustamisen ja positiivisen ilmapiirin ilosanomaa!

Arvonnan säännöt:

1. JÄRJESTÄJÄ
Suomen Palloliitto (jäljempänä ”Palloliitto” tai ”Järjestäjä”), y-tunnus 0202244-9

2. OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien Palloliiton työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

3. ARVONTA-AIKA
Arvonta alkaa 6.5.2019 ja päättyy 16.6.2019.

4. OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua kilpailuaikana julkaisemalla kuvan tai videon Instagramissa käyttämällä aihetunnistetta #kannustamua.

5. PALKINNON ARVONTA
Palkinnot arvotaan kilpailuajan päätyttyä 17.6.2019.

6. PALKINNOT

  1. Telian lahjoittamat Xampion-älypohjalliset (arvo 139 €). Lisätietoa tuotteesta >>
  2. Huuhkajien pelipaita pelaajien nimikirjoituksella
  3. 50 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan

7. VOITTAJAT JA PALKINNOSTA ILMOITTAMINEN
Kaikki arvontaehdoissa kohdassa 4 mainitut osallistumistavat huomioidaan voittajaa valitessa. Arvonnan suorittaa tuomaristo. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Instagramissa kommentoimalla julkaisuun, voittajan käyttäjätunnus mainitaan.

8. PALKINNON LUNASTAMINEN
Voittajan tulee lunastaa palkinto viiden vuorokauden sisällä arvonnasta/voittajan julkistamisesta. Palkinnon voi lunastaa vastaamalla viestiin/olemalla yhteydessä järjestäjään sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Palkinnot 1 ja 2 toimitetaan postitse, ja palkinto 3 sähköpostitse.

9. JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Palloliitto vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.
Arvontaan osallistuvat vapauttavat Palloliiton sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Palloliitto ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.
 
10. MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Palloliiton niiden nojalla tekemiä päätöksiä sekä sitoutuu vapauttamaan Palloliiton ja muut arvontaan liittyvät kolmannet osapuolet vahingosta yllä selostetun mukaisesti.
Arvontaan osallistuessaan osallistuja luovuttaa Palloliitolle oikeuden käyttää ja julkaista kilpailuun liittyvää kuva- ja videomateriaaliaan kilpailun yhteydessä, sekä Palloliiton viestinnässä ja markkinoinnissa yleisesti.
Osallistuja antaa Palloliitolle oikeuden käyttää ja julkaista osallistujan omien arvontajulkaisuiden tekstiä ja kuvia kilpailun yhteydessä, sekä jatkossa Palloliiton viestinnässä ja markkinoinnissa yleisesti.
Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Palloliitosta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Instagramin ja Twitterin käyttöehtoja ja sääntöjä.
Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Palloliitolla on oikeus hylätä osallistuminen ja/tai evätä osallistujan oikeus osallistua arvontaan.
Palloliitto pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontaan ja sen sääntöihin.
Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity näihin tai muihin yhteisöpalveluihin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin, Instagramin ja Twitterin kaikista arvontaan koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista