ONS ja KF10 maalittomaan tasapeliin

ONS ja KF10 ottivat lauantaina mittaa toisistaan Oulussa pelatussa ottelussa. Joukkueet eivät saaneet eroa toistaan, vaan ottelu päättyi lukemiin 0-0.

ONS:lla poissaoloja

Ensimmäinen puoliaika oli ONS:n hienoista hallintaa, mutta kokkolalaiset pääsivät paremmin mukaan peliin toisella puoliajalle. Molemmilla joukkueilla oli muutamia hyviä maalintekopaikkoja, mutta maalikehikkoja lähemmäksi ei päästy.

ONS:illa oli lukuisia poissaoloja sen normaaliavauskokoonpanosta. Roosa Immonen, Fanni Pietikäinen ja Emma Peuhkurinen olivat poissa maajoukkuetehtävien vuoksi. Satu Rousti ja Sanni Päkkilä pelasivat vain ensimmäisen puoliajan. Poissa olivat myös Onna Ketola ja Anni Miettunen, joista jälkimmäinen oli vielä toipilaana sairastelujen jälkeen. Poissaolojen vuoksi sisään marssitettiin uusia ONS- talentteja, kuten Ruusa Portaankorva, Reeta Haapalainen, Julia Angeria ja Heta Olmala, joka oli lähellä syöttää maalin isosiskolleen Anna Olmalalle aivan ottelun lopussa. Pirteästi koko ottelun esiintyi myös Aada Törrönen, joka toissa kaudella oli jo edustusjoukkueen riveissä mukana, mutta viime kaudella Törrönen ṕelasi ONS:n BSM- joukkueessa. Edellisestä harjoitusottelusta poissa ollut puolustaja Aura Autio oli tänään erinomaisella pelipäällä.

ONS:n jenkkivahvistuksista Denali "D" Murnan oli hyvä läpi ottelun. Hän jakeli tarkkoja syöttöjä ja hallitsi ilmatilaa keksikentällä. Ottelun taso jäi kuitenkin sen verran köykäiseksi, että vasta kovemmat vastukset näyttävät, mihin hänestä jatkossa on. Treeneissä hän on kuitenkin jo vakuuttanut ONS-valmentajat. Jenkkimaalivahti Kim Kern pelasi toisen puoliajan, mutta hänkään ei joutunut kovaan testiin tässä ensimmäisessä harjoitusottelussaan ONS-paidassa. Kernistä huokui kuitenkin rauhallisuus ja varmuus, joka varmasti auttaa puolustuslinjan pelaajia, kun tosipelit koittavat.

ONS:n harjoitusottelut jatkuvat viikon kulutta sunnuntaina 20.3., kun Assi If Ruotsista saapuu Arina Areenalle. Ottelu pelataan kello 16.