Olga Ahtisen Linköping jatkaa voittoisasti Ruotsissa

Ruotsissa nähtiin taas usea Helmari-pelaaja tositoimissa ja Olga Ahtisen Linköping jatkaa sarjan kärjessä puhtaalla pelillä. Suomalaispelurit pääsivät muutenkin mukavasti voiton makuun.

Ahtinen pääsi tuulettamaan voittoa Linköpings FC:n jatkaessa puhtaalla pelillä voitettuaan Djurgårdenin 1-0 (1-0). Ahtinen urakoi koko pelin.

Emma Koivisto ja Natalia Kuikka juhlivat Kopparbergs/Göteborg FC:n kanssa 4-0 (3-0)-voittoa Emmi Alasen ja Ria Ölingin Växjöstä. Koivisto pelasi ottelussa 68 minuuttia ja Kuikka 84. Alanen ja Öling pelasivat koko ottelun.

Julia Tunturi ja Kaisa Collin pääsivät myös voiton makuun, kun Eskilstuna United kaatoi vieraskentällä Rosengårdin 2-1 (1-0). Collin pelasi koko pelin ja Tunturi tuli tauolla vaihtoon.

Elli Pikkujämsä ja Heidi Kollanen ahkeroivat koko pelin Örebron paidassa 2-0 (0-0)-voitossa Umeå IK:ta vastaan.

Eveliina Summasen ja Jutta Rantalan Kristianstad sai pistetilinsä auki 3-3-tasapelillä Vittsjötä vastaan. Summanen ja Rantala kirjauttivat täydet minuutit.

Linköping johtaa Damallsvenskania puhtaalla pelillä kolmen kierroksen jälkeen. Kopparbergs/Göteborgs FC ja Piteå seuraavat parin pisteen päässä ja ovat edelleen tappioitta.

Elitettanissa Jenny Danielssonin ja Milla-Maj Majasaaren AIK jatkaa puhtaalla pelillä kuuden ottelun jälkeen voitettuaan Alingsåsin 1-0 (1-0). Molemmat suomalaiset pelasivat koko pelin.