Takaisin
8.10.2020 klo 00.06

”Olen pettynyt lopputulokseen” – Kanervalle miettimistä ja myös vastauksia

Jaa:

Ⓒ PZPN / Lukasz Grochala

Numerot 5-1 eivät jätä kovin paljon sijaa selittelyille, eikä Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva keskiviikon tappiota Puolalle selittelemään lähtenytkään.

Kanerva myönsi suoraan, että tulos ei ollut lainkaan sitä mitä haettiin, vaikka pisteitä ei Gdanskissa keskiviikkona jaossa ollutkaan.

- Olen pettynyt lopputulokseen, täytyy analysoida tarkemmin vielä pelaajien esitykset. Kokonaisuudessaan vastustaja oli oikeastaan joka jalkapallon perusasiassa parempi. Toki Puolan taso oli jo ennakkoon tiedossa, Kanerva sanoi V Sportin haastattelussa.

- Olen pettynyt yksittäisten tilanteiden puolustamiseen, vaikka Puola aika kliinisesti Puola viimeistelikin.

Kanerva teki muutoksia tauolla 0-3-tilanteessa varsin reilustikin.

- Oli vähän pakko reagoida tauolla ja saimme vähän parempaa aikaiseksi, mutta sitten lävähti omiin heti ensimmäisestä hyökkäyksestä – se oli aika raakaa. Kaikkineen vähän paremmin saatiin peliä kulkemaan molempiin suuntiin toisella puoliajalla, joskaan Puolakaan ei niin kovasti enää prässännyt.

Keskiviikon ottelusta pyritään nyt saamaan kaikki mahdollinen anti irti.

- Tämä oli meille hyvä oppitunti, mutta emme laita päätä pensaaseen. Kova usko on, että pystymme parempaan ja nyt käännetään katseet Bulgaria- ja Irlanti-otteluihin.

- Koppi on nyt täynnä pettyneitä miehiä ja aikamoinen selkäsauna tämä oli. Saimme kuitenkin myös vastauksia osin niihin kysymyksiin, joihin niitä vastauksia haettiinkin ja vähän myös säästelimme tiettyjä pelaajia tulevaa varten, Kanerva muistutti.

Bulgariaa vastaan Kanerva lupasi uutta ilmettä.

- Tulette näkemään ihan eri-ilmeisen Huuhkajat sunnuntaina.