Takaisin
15.9.2019 klo 11.51

Ojala hehkutti KuPS:n esitystä

Jaa:

Kuopion Palloseura jatkaa syksyn mitalitaisteluaan hyvistä asemista. KuPS aloitti ylemmän loppusarjan voitokkaasti kukistamalla tiukan kilpakumppaninsa Tikkurilan Palloseuran maalein 1-3.

Hyökkääjistä Kaisa Kotka osui kahdesti ja Aino Kröger kerran. Kröger viimeisteli tämän kauden seitsemännen liigamaalinsa ja Kotka toisen ja kolmantensa. Komea vierasvoitto tasoitti sarjatilannetta ja liigan pronssitaistelu jatkuu herkullisista asetelmista.

KuPS pelasi Tikkurilassa hyvää jalkapalloa ja saavutti himoitsemansa vierasvoiton tärkeästä pelistä. - Me olimme tänään melkein kaikessa parempia. Me löysimme hyvin tiloja ja veimme peliä. Hyökkäyspäässä me olimme vaarallisia. Ehjä 90-minuuttinen, parempia me olimme, KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala iloitsi hienon voittopelin jälkeen.

TiPS pääsi alussa johtoasemaan, mutta Kotka ja Kröger käänsivät pelin kuopiolaisille.

- 1-0-maalin jälkeen oli koko ajan luottavainen olo, että tämä kyllä kääntyy meille. Me vyörytimme hyökkäyksiä ja meidän hyökkäyskalusto on koko ajan vaarallinen. Onnistujia oli paljon, maalintekijöiden lisäksi laitapakit Saana Hartikainen ja Iines Lehkonen sekä molemmat laitapelaajat. Ehjä esitys myös puolustuspäässä ja nyt on seuraavassakin pelissä iso panos, Ojala muistutti.