Takaisin
7.3.2018 klo 13.04

Ode Fulutudilu ja ONS sopimukseen

Jaa:

ONS on tehnyt kauden 2018 kattavan sopimuksen eteläafrikkalaisen Ode Fulutudilun kanssa.

Hyökkääjänä viihtyvä 28-vuotias Ode on pelannut kahtena edellisenä kautena Cape Town Roses -joukkueessa Etelä-Afrikan SASOL-liigaa. Hän on esiintynyt myös Etelä-Afrikan naisten maajoukkueessa pelaten mm. Afrikan mestaruuskisoissa 2014.

– Alun perin tarkoituksena oli, että kausi 2018 mennään läpi ilman ulkomaalaispelaajahankintoja. Loukkaantumisten takia pelaajia on kuitenkin tippunut pois harjoitusringistä mm. Sanna Ylianttila on koko kauden sivussa polven ristisidevamman takia, päävalmentaja Kari Koivikko kertoo.

- Joukkueen harjoituksia on jouduttu viemään läpi pienellä pelaajamäärällä ja rosteriin tarvitaan lisää leveyttä, että kausi saadaan vietyä läpi, Koivikko toteaa.

- Ode on laadukas pelaaja, joka tuo joukkueeseen varmasti ammattimaista esimerkkiä niin harjoitteluun kuin pelaamiseenkin. Hän on nopea, pallollisena aina vaarallinen ja varmasti vaikea pideltävä vastustajalle

- Ode on hyvä viimeistelijä ja hän pystyy varmasti omalla panoksellaan auttamaan joukkuetta kääntämään tiukat pelit oman joukkueen voitoksi, Koivikko sanoo lopuksi.