Takaisin
31.1.2017 klo 18.00

Niukka tappio Sloveniaa vastaan

Jaa:

Suomen futsalmaajoukkue kärsi tiistaina Puolan turnauksen päätöspelissään 2-3-tappion Slovenialle.
 
Suomi sai peliin hyvän alun, kun Jukka Kytölän hurja tykitys painui maalin alakulmaan. Näin Suomi siirtyi 1-0-johtoon ajassa 4.22.
 
Ensimmäisellä jaksolla peli eteni vauhdikkaasti päästä päähän ja molemmille oli paikkoja tehdä maaleja. Seuraavat kaksi osumaa teki kuitenkin Slovenia. Maalit syntyivät ajassa 13.29 ja 18.34. Tauolle mentiin siis Slovenian 2-1-johdossa.
 
Toisella jaksolla peli jatkui edelleen äärimmäisen tasaisena. Ajassa 33.56 Slovenia karkasi kuitenkin kahden maalin johtoon, kun laukaus alakulmaan ohitti maalivahti Juha-Matti Savolaisen.
 
Suomi nousi kuitenkin hetkeä myöhemmin vielä voittotaisteluun, kun Iiro Vanha onnistui maalinteossa lähietäisyydeltä ajassa 35.55.
 
Enempää maaleja ei pelissä nähty ja näin Slovenia voitti 3-2.
 
- Peli oli tasainen ja siinä oli paljon hyvää, tappio tietenkin harmittaa. Tämä on tulosurheilua. Peli oli aika linjassa meidän muihin peleihin tässä turnauksessa. Toteutimme niitä asioita, joita pitikin, valmentaja Ville Sihvonen kommentoi pelin jälkeen.
 
Suomen saldoksi jäi turnauksessa voitto Puolasta, tasapeli Bosnia ja Herzegovinan kanssa sekä tappio Slovenialle.
 
- Tosi tiukkoja pelejä olivat kaikki ja ajoivat hyvin asiansa. Lähdimme hakemaan kovia pelejä ennakolta hieman kovempia maita vastaan. Tämä oli meille tärkeää valmistautumista kevään EM-karsintoihin. Turnauksen kokonaisarvosankasi voisi antaa 8 ½, Sihvonen sanoi.