Naisten Suomen Cupin lohkovaihe käynnistyi – TiPS kaatoi HJK:n

Naisten Suomen Cupin lohkovaihe potkaistiin käyntiin lauantaina kahdella ottelulla. JyPK ja Ilves tasasivat pisteet ja TiPS voitti HJK:n. Lohkovaihe jatkuu sunnuntaina kahdella ottelulla.

Lohko 2:n ottelussa JyPK ja Ilves aloittivat maalirikkaalla 3-3 (1-1)-tasapelillä. JyPK sai ottelussa avausmaalin 28. minuutin kohdalla Ilveksen oman pelaajan avustuksella. Tamperelaiset tulivat kuitenkin tasoihin neljä minuuttia ennen taukovihellystä. JyPK näytti karkaavan voittoon, kun Tiina Tiainen ja Henni Rinkinen osuivat tunnin molemmin puolin, mutta Ilves vastasi hieman myöhemmin Jenni Kantasen ja Heta Olmalan iskiessä nopeassa tahdissa Ilveksen tasoihin. Näin lohko 2:n avausottelussa päädyttiin tasatulokseen.

Lohko 4:n ottelussa TiPS kaatoi hallitsevan cup-mestarin HJK:n vieraissa 3-1 (1-0). Nora Lehto teki ottelun avausmaalin ensimmäisellä puoliajalla ja vastikään jatkosopimuksen tehnyt Roosa Ariyo palkitsi TiPS:n tekemällä kaksi seuraavaa. Essi Sainio pääsi vielä kaventamaan, mutta sen lähemmäksi Klubi ei päässyt.

Sunnuntaina vuorossa on niin ikään kaksi ottelua. Lohko 1:n ottelut käynnistyvät IK Myranin ja ONS:n kohtaamisella ja lohko 3:ssa Åland United saa kotikentällään FC Hongan.

Arvaa, ketkä etenevät jatkoon naisten Suomen Cupin lohkovaiheesta ja osallistu arvontaan >>