Takaisin
25.8.2021 klo 10.00

Naisten Suomen Cupin finaali pelataan Olympiastadionilla 16.10. - myös Kakkosen Cupin ja Regions Cupin finaalit samana päivänä

Jaa:

Ⓒ Juha Tamminen

Åland United ja PK-35 Vantaa pelaavat jalkapallon Suomen Cupin voitosta lauantaina 16. lokakuuta. Ottelu alkaa kello 13.00 Helsingin Olympiastadionilla. Myöhemmin samana päivänä ratkotaan myös Kakkosen Cupin ja Regions' Cupin finaalit. 

Naisten Suomen Cupin finaalissa Åland United puolustaa viimevuotista mestaruuttaan. 

- On mahtavaa, että myös naisten ja Regions' Cupin finaali saatiin Olympiastadionille. Miesten Suomen Cupin finaali pelattiin 22 vuoden tauon jälkeen toukokuussa Olympiastadionilla, ja toivomme, että lokakuussa voisimme ottaa yleisöä nauttimaan jalkapallojuhlasta terveysturvallisesti, keväällä Cupin ja pääsarjojen kehityspäällikkönä aloittanut Tomi Leivo-Jokimäki iloitsee. 

Naisten Cupin finaalin voittaja saa 20 000 euroa ja hävinnyt joukkue 4 000 euroa. 

Tiedotamme lipunmyynnin avaamisesta myöhemmin. Ottelua voi seurata suorana myös Ruutu+ -suoratoistopalvelusta.

Regions' Cup puolivälierävaiheessa 

Miesten Kolmoseen ja alempiin sarjoihin osallistuvien joukkueiden Regions' Cup on edennyt puolivälierävaiheeseen. Puolivälierissä kohtaavat MPS/ Atletico Malmi - FC Kiisto,  Tampere United - TiPS, NoPS - Töölön Taisto, FC Kontu - Masku. 

Myös Regions' Cupin loppuottelu pelataan Olympiastadionilla, kello 19.00 alkaen. Finalistijoukkueet ratkeavat viimeistään 3.10. pelattavissa välierissä. Regions' Cupin voittaja saa 5 000 euroa ja finaalin hävinnyt joukkue 1 000 euroa. 

Lisätietoa Regions' Cupista >>

Miesten Suomen Cupin finaali pelattiin toukokuussa. Finaali ratkaistiin vasta rangaistuspotkukilpailussa, jossa KuPS oli parempi maalein 5-4. 

Kakkosen Cupin finaali pelataan Lappeenrannassa 

Kakkosen Cupin pelipaikka arvottiin Lappeenrantaan. Finaalissa PEPO isännöi SJK Akatemiaa. Myös Kakkosen finaali pelataan lauantaina 16.10. Ottelu Kimpisen stadionilla käynnistyy kello 16.00. 

Kakkosen Cupin voittaja saa 5 000 euroa, häviäjä 1 000 euroa.

PEPO tiedottaa Kakkosen Cupin finaalin lipunmyynnistä.