Naisten Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat

Naisten Liigan hallitseva mestari FC Honka pelaa paikasta Mestarien Liigan 16 parhaan joukkoon tänään FC Zürichiä vastaan.

FC Honka kärsi Helsingissä pelatussa avausosassa FC Zürichille 0-1-tappion. Jatkopaikka ratkeaa siis illan ottelussa.

Kierroksen ”suomalaiskohtaaminen” Brøndby-Juventus oli äärimmäisen jännittävä ja sen vei lopulta Brøndby. Avausosa päättyi 2-2 ja eilinen ottelu 1-0 tanskalaisille. Olga Ahtinen pelasi muutamaa minuuttia vaille täyden ottelun, Ria Öling vaihdettiin kentälle 67. minuutilla. Tuija Hyyrynen urakoi italialaisten riveissä täyden pelin.

Ylivoimaisimmasta esityksestä vastasi Chelsea, joka voitti Sarajevon eilen 6-0 ja meni jatkoon yhteismaalein 11-0. Adelina Engman teki avausosassa maalin. Toisessa hän pelasi avauksesta reilun tunnin. Iina Salmen Ajax voitti Sparta Prahan 2-1 ja eteni jatkoon yhteismaalein 4-1. Myös Salmi teki avausosassa maalin. Keskiviikkona hän urakoi vajaan tunnin.

Sanni Franssi pelasi tunnin, kun Fortuna Hjørring kärsi myös toisessa pelissä Fiorentinalle 0-2. Italialaiset etenivät siis jatkoon 4-0-lukemilla.

Torstaina vuorossa on suomalaisjoukkueista FC Hongan lisäksi Anna Westerlundin Lillestrøm, joka voitti ensimmäisen kohtaamisen Zvezda 2005:n kanssa 3-0.