Naisten maajoukkuepelaajat isoissa rooleissa kv-kentillä

Anna Westerlundin vahva kausi Norjan pääsarjassa jatkuu. Topparin Lillestrøm ei ole vielä hävinnyt ainuttakaan kauden 18 ottelusta.

Norjassa Anna Westerlundin Lillestrøm on voittanut kaikki kauden 18 otteluaan maalierolla 61-10. Sunnuntaina kaatui Lyn 2-1 ja Westerlund pelasi jälleen täydet minuutit. Tinja-Riikka Korpela on edelleen sivussa Vålerengan kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi. VIF kärsi lauantaina 1-2-tappion Røalle. Grand Bodø hävisi Kleppille 3-5, Siiri Välimaa torjui omiensa maalilla.

Tanskassa Sanni Franssi urakoi täydet minuutit, teki maalin ja syötti yhden, kun Fortuna Hjørring voitti B 93:n 6-1. Ria Öling oli avauksessa ja pelasi reilun tunnin, kun Brøndby voitti FC Thyn 5-0. Olga Ahtinen vaihdettiin Ölingiin.

Linda Sällström pelasi Ranskassa täydet minuutit, kun Paris FC ja Lille tasasivat pisteet 0-0-tuloksella. Englannissa nähdään keskiviikkona suomalaiskohtaaminen, kun Juliette Kempin Bristol City toimii kotijoukkueena Adelina Engmanin Chelsealle.

Italian pääsarja käynnistyy ensi viikonloppuna. Tuija Hyyrysen Juventus kohtaa Chievo Veronan ja Nora Heroumin AC Milan Barin.

Ruotsissa Kopparbergs/Göteborgin mestaruustaisto koki pienoisen kolhun, kun joukkue jäi Vittsjön kanssa 2-2-tasapeliin. Eroa pikkipaikan Piteåån on nyt piste. Emma Koivisto urakoi täyden pelin, Emmi Alanen on vielä loukkaantuneiden kirjoilla. Julia Tunturi pelasi täydet minuutit ja Tia Hälinen 75 minuuttia, kun Eskilstuna United kärsi Piteålle 0-2-tappion.

Kotimainen Naisten Liiga on niin ikään ratkaisuvaiheissa. Sarjaa johtaa HJK, joka kärsi viikonloppuna Åland Unitedille 1-2-tappion. ÅU on nyt pisteen päässä helsinkiläisistä, kun jäljellä on kolme kierrosta. PK-35 Vantaa on kärjestä kahden ja FC Honka neljän pisteen päässä.

Naisten maajoukkue osallistuu lokakuun alussa Kiinassa kansainväliseen turnaukseen. Lue siitä lisää täältä.