Takaisin
15.5.2019 klo 12.27

Naisten Liigasta runsaasti suoria ottelulähetyksiä myös kaudella 2019

Jaa:

Naisten Liigan kausi 2019 on hyvässä vauhdissa ja toukokuun puolivälistä lähtien otteluita nähdään taajaan suorina lähetyksinä niin Ylen kuin Elisankin kanavilla.

Yle näyttää suorina lähetyksinä kaikkiaan kymmenen Naisten Liigan ottelua kauden aikana. Ensimmäinen ottelu Ylen kanavilla nähdään 30.5., jolloin nähdään kello 14.00 alkava ottelu HJK – ONS. 

Yle on vahvasti mukana naisten jalkapallossa laajemminkin. Yle näyttää suorana myös Ranskassa 7.6. – 7.7. pelattavan naisten MM-lopputurnauksen, jonka aikana Naisten Liigassa on reilun kahden viikon tauko. Myös Suomen naisten A-maajoukkueen syyskuussa alkavien EM-karsintojen kaikki Suomen ottelut näkyvät suorina lähetyksinä Ylen kanavilla.

- Tästä muodostuu meille tärkeä jalkapallokokonaisuus ja onkin hienoa päästä esittämään sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippuotteluita. Ranskan MM-kisoista tulee yksi kesän suurimmista panostuksistamme ja uskommekin vahvasti niistä muodostuvan yksi tulevan kesän huippukohdista, Yle Urheilun päällikkö Robert Portman.

Elisa Viihde Sport näyttää Naisten Liigaa suorina lähetyksinä jo ensi viikonlopusta alkaen tälläkin kaudella vähintään 20 ottelua suorana lähetyksenä. Elisa Viihteen suorista lähetyksistä on vahvistettu nyt toukokuun osuus.

- Näytämme Naisten Liigaa nyt toista kautta peräkkäin. Liiga täydentää hienosti jalkapallotarjontaamme Ykkösen ja Allsvenskanin ohella, kertoo Elisa Viihteen urheilu- ja maksutv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö.

Ylen ja Elisan ottelulähetykset eivät mene päällekkäinen eli kanavilta nähdään yhteensä kauden aikana vähintään 30 ottelua.

- Nyt Ylen ja Elisan kanssa solmitut sopimukset suorista lähetyksistä ovat erittäin iloinen asia koko suomalaisen naisten jalkapallon kannalta. On erittäin tärkeää, että Naisten Liigan otteluita voi seurata suorina lähetyksinä säännöllisesti ja kahden eri kanavan kautta saamme kattavan paketin lähetyksiä koko loppukaudelle, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande toteaa.

Vahvistetut Naisten Liigan suorat ottelulähetykset Elisa Viihteellä:
La 18.05. 16.00 TPS – FC Honka
La 25.05. 16.00 FC Honka – JyPK
Su 26.05. 14.00 HJK – TPS
Elisa Viihde Sportia voi katsoa verkossa, Elisa Viihde -digiboksilla, Elisa Viihde -sovelluksella tai Elisan kaapeli-tv:ssä, ja sitä voi kokeilla kuukauden maksutta: https://elisaviihde.fi/sport.