Naisten futsalmaajoukkue jatkaa voittojen tiellä

Naisten futsalmaajoukkue jatkaa Hollannissa siitä mihin loppusyksystä Puolassa jäi eli niukkojen voittojen tiellä. Hollanti kaatui sunnuntaisessa maaottelussa 3-1 (0-0).

Drachtenissa pelatussa ottelussa ei avausjaksolla maaleja nähty, mutta pian tauon jälkeen Suomi sai maalihanat auki. Daniela Tjeder vei Suomen johtoon ja vain reilu kaksi minuuttia myöhemmin Sini Lauermaa iski numeroiksi jo 0-2.

Hollanti kavensi toisen jakson puolivälin alla ja haki lopussa tasoitusta lentävällä maalivahdilla, mutta Suomi piti pintansa ja Elina Setälä iski lopullisen niitin vielä tyhjään maaliin kolme sekuntia ennen ottelun loppua.

Maat kohtaavat toistamiseen maanantaina Leekissa. Ottelu alkaa kello 20.00 (21.00 Suomen aikaa).

Koko ottelu on nähtävillä nyt nauhoitteena futsalmaajoukkueiden Facebookissa >>

Valmentaja Jaakko Laitisen mietteet ottelusta nähtävillä artikkelikuvan linkkiä kilkkaamalla.

Hollanti - Suomi 1-3 (0-0)
23.20 0-1 Daniela Tjeder
25.44 0-2 Sini Lauermaa