Naisten Futsal-Liigassa tasainen arkikierros

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin keskiviikkona neljä ottelua. Vain Porissa voittaja oli selvillä hyvissä ajoin ennen päätösvihellystä.

MuSa, PJK ja Ilves jatkavat ilman tappioita

Keskiviikko-illan arkikierros tarjosi useita tasaisia ja jännittäviä otteluita. Ainoat selvät numerot nähtiin Porissa, jossa hallitseva mestari MuSaFutsal ei antanut sarjanousija FC Nokialle mahdollisuuksia. Porilaiset takoivat komeat 8-1 (5-0) voittolukemat tuttujen vastuunkantajien johdolla: Netta Hannula keräsi tehot 3+2, Jasmin Ylikraka 2+2 ja Elina Selälä 1+3.

Raisiossa toinen sarjanousija RaiFu taisteli upean voiton FC Halikosta. Katariina Marttila toi Halikon kahdesti tasoihin, mutta vierasjoukkueen pyristelyt katkaisi lopullisesti kaksi maalia iskenyt Melisa Aydemir, joka ohjasi maalin edestä 3-2 -voitto-osuman ajassa 39:28.

Ylöjärvellä nähtiin kaksijakoinen peli. Kotijoukkue YIlves oli avausjakson niskanpäällä, ja tauolle lähdettiinkin 2-0 -kotijohdossa. Toiselle jaksolle asteli kuitenkin sisuuntunut paikallisvastus. PJK nousi nopeasti 2-2 -tasatilanteeseen Maria Ropasen kahden maalin ansiosta. PJK siirtyi heti perään jo 2-3 -johtoonkin, mutta YIlves tuli vielä kerran tasoihin Heidi Linjamaan illan toisela osumalla. Toinen jakso oli kuitenkin pirkkalalaisten juhlaa. Sanna Koskinen iski 3-4 -maalin ajassa 27:31, ja pian tämän jälkeen pallo pomppi YIlveksen omasta pelaajasta maaliin. 3-5 -lukemat jäivät lopulta tulostaululle päätössummeriin asti, ja näin PJK nappasi jo kauden kolmannen voittonsa.

Tampereella Ilves ja KaDy väänsivät huipputasaisen ottelun, joka kääntyi toisella jaksolla lopulta rutinoituneemmalle kotijoukkueelle niukasti maalein 3-2 (1-0). Kotijoukkueen maaleista vastasivat Matilda Herranen, Tanja Owens sekä voittomaalin iskenut Jonna Uusipaasto. Vierailta toisen jakson loppukirissä onnistuivat Vilma Terävä sekä Kirsi Airikainen