Takaisin
9.10.2021 klo 19.39

Naisten Futsal-Liigassa nollapelien päivä

Jaa:

Ⓒ Jasmine Stubbe

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua. Päivän voittajia olivat HIFK FS, PJK, FTK-Tornio sekä MuSaFutsal.

Päivän tulokset:
FC Halikko-HIFK FS 0-5 (0-2)
RaiFu-PJK 1-2 vm., 1-1 ja., 1-1 (1-0)
Ylöjärven Ilves-FTK-Tornio 0-3 (0-1)
MuSaFutsal-FC Sport J 8-0 (2-0)

HIFK vahva vieraskentällä

Naisten Futsal-Liigan peleissä nähtiin jälleen useita nollapelejä. Kautta on nyt pelattu kymmenen ottelun verran, ja näistä peräti seitsemässä toinen joukkue on jäänyt maaleitta.

Launtaina yksi nollapeleistä nähtiin Salohallissa. Avauskierroksella itse maaleitta jäänyt HIFK FS oli tyly vierailija FC Halikolle. Se haki pisteet lukemin 0-5, kun maalinteossa onnistuivat Hanna Putaala kahdesti, sekä Hanna Halonen, Daniela Tjeder, ja Hilla Romppanen, kukin kertaalleen. Halonen oli enemmän kuin tyytyväinen joukkueen esitykseen.

- Oli upeaa saada kauden ensimmäinen voitto. Rakensimme hyviä ja laadukkaita paikkoja niin kuin oltiin harjoiteltu, ja teimme hienoja maaleja. Lisäksi puolustettiin hyvin ja pidettiin nollat. Tästä on hyvä jatkaa ja hioa peliä vielä paremmaksi, Halonen kertoi ottelun jälkeen.

Myös Ylöjärvellä kotijoukkue jätettiin tyystin ilman maaleja. Kotijoukkue YIlves joutui taipumaan FTK-Tornion edessä. Pisteet matkasivat pohjoiseen lopulta lukemin 0-3 (0-2), kun Anna Keränen osui kahdesti ja yksi osuma merkattiin ylöjärveläisten omaksi maaliksi. Porissa MuSaFutsal murskasi FC Sportin peräti lukemin 8-0 (2-0) tehopisteet 1+3 saalistaneen Milla Ljungmanin johdolla. Raisiossa nähtiin tasainen liigatulokkaiden kamppailu. RaiFu johti ottelua vielä viisi minuuttia ennen loppua, mutta PJK punnersi Sini Lauermaan osuman ansiosta tasoihin, ja nappasi lopulta lisäpisteen voittomaalikilpailussa.

Naisten Futsal-Liiga jatkuu huomenna sunnuntaina yhden ottelun voimin. FTK-Tornio jatkaa Pirkanmaan vierailuaan ja kohtaa FC Nokian vieraskentällä.