Takaisin
21.1.2022 klo 09.26

Naisten Futsal-Liigassa kuuden pelin viikonloppu

Jaa:

Ⓒ Jani Virolainen

Naisten Futsal-Liigassa pelataan lauantaina kolme, ja sunnuntaina toiset kolme ottelua. Viikonlopun päättää HIFK:n ja GFT:n välinen paikallisottelu.

 

LA 22.01.2022:

HIFK FS - RaiFu klo 13:00
FC Sport J - Ilves FS klo 14:00
GFT - PJK klo 15:00

 

SU 23.01.2022:

KaDy - Ylöjärven Ilves klo 12:00
FC Nokia - FC Halikko klo 15:00
HIFK FS - GFT klo 19:00

 

Viime aikoina hurjaan vireeseen yltänyt GFT aloitti kauden hiukan nihkeästi, mutta viimeiset seitsemän ottelua on tuonut kuusi voittoa. Viikonloppuna espoolaiset pelaavat ensin lauantaina PJK:ta vastaan kotihallissaan, ja sunnuntaina edessä on pääkaupunkiseudun derby Helsingissä - vastassa on silloin HIFK FS, joka puolestaan lämmittelee lauantaina RaiFua vastaan.

 

- Kiva päästä taas pelien makuun pienen pelitauon jälkeen. Tiedossa on kaksi kovaa peliä ja molemmista lähdetään voittoa hakemaan. Tuplapeliviikonloput toimii myös hyvänä valmistautumisena kevään pudotuspelejä ajatellen, kun pelitahti tiivistyy. Täytyy jaksaa keskittyä ja tehdä töitä loppuun asti vähän väsyneenäkin, kertoo GFT:n avain pelaajiin kuuluva Jenni Talvela

 


Jenni Talvela (vas) kuuluu GFT:n avainpelaajiin. Kuva: Jani Virolainen

 

Erityisesti sunnuntain paikallisottelua odotetaan espoolaisleirissä.

 

- HIFK:ssa pelaa kyllä paljon tuttuja ja osalle myös vanhoja joukkuekavereita, joten kyllä derbyissä aina pientä lisälatausta on ilmassa. Mutta muuten samalla tavalla valmistaudutaan, ja voitto pelistä halutaan kuin kaikkia muitakin jengejä vastaan. 

 

GFT on totuttu näkemään Naisten Futsal-Liigan kärkitaistossa vuodesta toiseen. Vaisun alkukauden jälkeen näyttää siltä, että joukkue on jälleen nousemassa mitalikandidaatiksi.

 

- Erittäin luottavaisin mielin kohti kevättä, sillä meidän peli on parantunut koko ajan alkukauden mittaan ja oikeaan suuntaan ollaan hyvää vauhtia menossa. Kyllä joukkueen tavoitteena on pelata mestaruudesta kevään finaaleissa. Taktisella puolella meillä on vielä kehitettävää ja puolustamista pitää terävöittää. Näitä on runkosarjan kevätkierrosksen aikana tarkoitus hioa valmennuksen johdolla kuntoon, jotta ollaan keväällä parhaassa iskussa, Talvela päättää määrätietoisesti.

 

Viikonlopun muissa peleissä FC Sport J emännöi Tampereen Ilvestä, Kampuksen Dynamo Ylöjärven Ilvestä, ja FC Nokia FC Halikkoa.