Naisten Futsal-Liigassa kaksi selvää kotivoittoa

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin ystävänpäivän kunniaksi kaksi ottelua. Kampuksen Dynamo ja FC OPA nappasivat selvät kotivoitot.

Otteluohjelma, yksittäisen otteluiden tilastot sekä sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

Naisten Futsal-Liigan sunnuntain tulokset
Su 14.02. klo 13:30 KaDy - KP-V 7-2 (6-1)
Su 14.02. klo 15:00 FC OPA - ACE 7-1 (1-0)

KaDy - KP-V 7-2 (6-1)

Tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Kampuksen Dynamo nappasi tärkeän kotivoiton KP-V:stä.

Ottelun avausjakso oli varsin maalirikas, kun kotijoukkue KaDy osui peräti kuudesti ja vierasjoukkue KP-V kertaalleen. KaDy aloitti ottelun terävästi ja siirtyi ajassa 04;45 jo 4-0 -johtoon Henni Parkkisen maalilla. Vielä ennen taukoa Parkkinen osui toistamiseen ja Hanna-Mari Pietilä kertalleen, ja vierajoukkueen ainoa osuma merkattiin omaksi maaliksi. Toisella jaksolla maaleja nähtiin vain kaksi. Ensin vierailta osui Emilia Nurkkala ja ottelun paketoi KaDy:n Saana Vestola iltapäivän toisella osumallaan. Voiton myötä jyväskyläläiset nousivat sarjassa seitsemänneksi. KP-V jatkaa kymmenellä pisteellä kolmanneksi viimeisenä.

FC OPA - ACE 7-1 (1-0)

Oulussa sarjajumbo FC OPA tyylitteli toisen jakson onnistumisilla kauden ensimmäiseen kolmen pisteen voittoon.

Tamperelainen ACE pelasi eilen FTK:ta vastaan ja tänään vuorossa oli vierailu Oulussa. Eilen kotijoukkue FTK oli tyly emäntä, ja myös tänään Oulussa ACE joutui kotijoukkueen toimesta jyrän alle. Ottelun ensimmäisen jakso oli hyvin tasainen. FC OPA iski avausjakson ainoan osuman, kun Jenna Front toimitti pallon pitseihin Minda Ala-Ahon syötöstä. Toisella jaksolla alkoi tapahtumaan oikein urakalla -  enimmäkseen kotijoukkue FC OPA:n taholta. Front iski toisella jaksolla kaksi maalia lisää ja sai näin ollen hattutemppunsa täyteen.  Sanna Tikkanen teki yhden ja syötti kaksi maalia,  ja OPA:n tehokkain pelaaja tällä kaudella ollut Lotta Iivonen teki kaksi osumaa.

Viikonlopun kahden tappion myötä ACE tippui pudotuspeliviivan alapuolelle sijalle yhdeksän. FC OPA puolestaan nousi sarjan hännillä kahden pisteen päähän FC Halikosta, mutta oululaiset ovat pelanneet kolme ottelua enemmän.