Naisten futsal-liigakarsinta: RaiFu tasoitti otteluvoitot

Raisio Futis tasoitti otteluvoitot, kun se kaatoi kotonaan Kaustisen Pohjan-Veikot 3-2 naisten futsal- liigakarsinnoissa. Näin liigapaikka ratkeaa kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa Kaustisilla 18. päivä huhtikuuta.

Raisio Futis oli hävinnyt karsintojen ensimmäisen osaottelun Kaustisilla menetettyään täysin otteensa ottelun lopussa. Nytkin se hallitsi ottelua alusta lähtien, ja tällä kertaa voimat kantoivat loppuun saakka. KP- V tosin nousi jälleen takaa tasoihin, mutta ei enää ohi.

RaiFu aloitti maalinteon 13 minuutin kohdalla KP-V:n karmaisevan puolustusvirheen jälkeen. Vierailla oli sivurajapotku, joka annettiin alaspäin. Siitä pallo pyrittiin jatkamaan vielä omalle maalivahdille, mutta RaiFu:n kärkäs Ella Mäki pääsi väliin, kiersi maalivahdin ja pisti pallon tolpan kautta tyhjiin. Kotijoukkue maalasi uudestaan vain reilut minuuttia myöhemmin. Mäki pelasi takatolpalla vapaana olleelle Iina Markkaselle ja peli oli 2-0.

Toisella jaksolla KP-V tuli tasoihin Vera Mattilan kahdella osumalla. Ensimmäisessä Mattila laukoi sisään suoraan syötöstä, joka lähti Julia Järvelän antamasta sivurajapotkusta. Toinen syntyi Mattilan vahvalla henkilökohtaisella suorituksella kulmapotkutilanteen jälkeen.

RaiFu kuittasi kuitenkin heti aloituksen jälkeisestä hyökkäyksestä. Peppi-Lotta Pohjolan hieno osuma jäi lopulta myös ottelun voittomaaliksi.

Naisten futsal-liigakarsinnassa otteluvoitot ovat nyt 1-1. Kolmas ja ratkaiseva karsintaottelu pelataan Kaustisilla 18. päivä huhtikuuta kello 15 alkaen.