Naisten futsal-liigakarsinnoissa ensimmäinen katkon paikka

Kaustisen Pohjan-Veikoilla on lauantaina mahdollisuus varmistaa liigapaikkansa myös ensi kaudeksi, kun se kohtaa naisten futsal-liigakarsintojen vierasottelussaan Raisio Futiksen. Ensimmäinen ottelu Kaustisilla oli kuitenkin äärimmäisen tasainen, joka kääntyi KP-V:n 7-6 -voitoksi vasta viimeisellä minuutilla.

Raisio Futis tarvitsee kotiottelustaan voiton, jotta se säilyttäisi vielä mahdollisuutensa liiganousuun. Jos KP- V voittaa se jatkaa ensi kaudella naisten futsal-liigassa.

Naisten futsal-liigakarsintojen ensimmäisessä ottelussa RaiFu oli pitkään kiinni voitossa, mutta menetti otteensa viimeisen vajaan kuuden minuutin aikana. Joukkueelle kaikki kaikessa oli Ella Mäki, joka teki neljä maalia ja sai vielä syöttöpisteen joukkueensa kahteen muuhun maaliin. Sekään ei kuitenkaan riittänyt.

KP-V:n parhaana ottelussa palkittiin kapteeni Taru Paavola, joka teki tehot 1+2. Erica Niemi ja Vera Mattila kirjasivat kumpikin tehot 2+1.

Jos RaiFu nyt voittaa kotiottelunsa, niin kolmas ja ratkaiseva karsintaottelu pelataan Kaustisilla sunnuntaina 18. päivä huhtikuuta.