Naisten Futsal-Liiga: Ylöjärven Ilves jatkoaikavoittoon Raisiossa

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin perjantai-iltana yksi ottelu, kun RaiFu ja Ylöjärven Ilves kohtasivat Raisiossa. Tasaisessa kamppailussa vierasjoukkue nappasi lopulta voiton jatkoajan jälkeen.

Naisten Futsal-Liigan otteluohjelma
Maalikoosteet Futsal-Liigaseurat ry:n sivulla

Pe 26.11.2021:
RaiFu - Ylöjärven Ilves 3-4 ja, 3-3 (1-1)

Linjamaan kolme maalia riitti voittoon

Raisiolaiset aloittivat ottelun väkevästi, kun Kia-Mari Muurinen osui jo pelin toisella minuutilla. Ylöjärven Ilves tuli kuitenkin tasoihin hienon kuvion päätteeksi ajassa 15:47, jolloin Heidi Linjamaa päätti hyökkäyksen tehokkaasti. 1-1 -tasalukemissa mentiin tauolle.

Toinen puoliaika oli yhtä tasainen. Nyt oli YIlveksen vuoro käydä johdossa, kun Linjamaa iski päivän toisen ja myös Emmi Rauhala osui. Molemmilla kerroilla RaiFu kuitenkin venyi tasoihin; 2-2 -tasoituksesta vastasi Muurinen, ja 3-3 -lukemat iski Jenna Osa ajassa 28:50.

Näin voittajaa haettiin jatkoajalta. Siinä ainoan maalin teki jälleen vierasjoukkueen Heidi Linjamaa, joka nousi näin ottelun sankariksi voittomaalin ja hattutempun myötä.

Naisten Futsal-Liiga jatkuu lauantaina kolmen, ja sunnuntaina kahden ottelun voimin.