Takaisin
25.2.2021 klo 07.01

Naisten Futsal-Liiga: tiivis pelitahti jatkuu

Jaa:

Ⓒ Esa Norvia

Naisten Futsal-Liigassa pelataan viikonloppuna seitsemän kamppailua. Helsingin IFK vierailee Pohjanmaalla, kun vastaavasti FC Halikko reissaa Pohjois-Suomessa. Espoolainen GFT pelaa kotona sekä vieraissa.

Otteluohjelma, yksittäisen otteluiden tilastot sekä sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:
>> Tulospalvelu
>> Tulospalveluarkisto

Naisten Futsal-Liigan viikonlopun ottelut
La 27.02. klo 15:00 KP-V - HIFK FS
La 27.02. klo 15:00 FTK-Tornio - FC Halikko
La 27.02. klo 17:00 ACE - MuSaFutsal
La 27.02. klo 17:30 KaDy - GFT
Su 28.02. klo 12:00 FC OPA - FC Halikko
Su 28.02. klo 14:00 FC Sport J - HIFK FS
Su 28.02. klo 14:00 GFT - Ilves FS

hifk taistelee runkosarjan voitosta

Sarjassa kolmantena oleva Helsingin IFK matkustaa viikonloppuna Pohjanmaalle, jossa se kohtaa ensin KP-V:n ja sunnuntaina vuorossa on vierailu Vaasassa FC Sport J:n vieraana. HIFK taistelee edelleen tiukasti jopa runkosarjan voitosta kahden kestomenestyjän Ilveksen ja MuSafutsalin kanssa. Tällä hetkellä helsinkiläiset ovat viisi pistettä Ilvestä perässä, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena.

HIFK:n pääkäskijä Ilkka Somero on tyytyväinen joukkueensa pelivireeseen.

- Hyvillä fiiliksin ollaan lähdössä pohjanmaan kiertueelle. Treeniviikko on sujunut hyvin ja viime aikoina vaivanneet pienet loukkaantumiset alkaa olemaan selätetty. Lauantaina mielenkiintoinen peli tiedossa kun kohdataan KP-V ensimmäistä kertaa. Sunnuntain ottelusta Vaasassa ennakoin jälleen tasaista vääntöä pisteistä, ja Sport on varmasti kotikentällään vielä vaarallisempi kuin viime sunnuntaina Pirkkolassa.

Joukkue taistelee edelleen tasapäin jopa runkosarjan kärkisijasta.

- Odotukset olivat tottakai o syksyllä korkealla ja runkosarjan tavoite on ollut koko ajan playoff -peleissä. Silti se, että pelaamme jopa runkosarjan voitosta, on kieltämättä yllättänyt.Joukkueesta rakentui tietynlainen rosvolauma, kun vanhan rungon päälle saatiin vahvistuksia kolmesta eri liigajoukkueesta, jonka lisäksi joukkueeseen hankittiin pelaajia myös puhtaasti jalkapallotaustoista, sekä futsalin aladivareista ja junioreista. Uskoin, että joukkueen hioutuminen yhteen ja futsalin sisäistäminen olisi ottanut enemmän aikaa, mutta olemme löytäneet ratkaisut pelin kehittämiseen ennakoitua nopeammassa aikataulussa.Luonnollisesti pelaamme loppuun asti runkosarjan voitosta, mutta sen saavuttaminen olisi vain sulka hatussa. Tavoite on mennä playoff -peleihin, mielellään kotiedulla ja pelata keväällä suomenmestaruudesta, Somero kertoo.

Myös FC Halikko ja GFT urakoivat molempina päivinä

FC Halikon tärkeät ottelut jatkuvat Pohjois-Suomessa, jossa joukkue kohtaa lauantaina FTK-Tornion ja sunnuntaina FC OPA:n. Halikko nappasi viime viikonloppuna erittäin tärkeän voiton, kun KP-V kaatui Elli Laaksosen johdolla 6-2. Halikon näkökulmasta sunnuntain ottelu FC OPA:a vastaan on erittäin tärkeä taistelussa sarjapaikan puolesta. FC OPA voitti edellisessä kotiottelussa ACE:n 7-1, joten erittäin mielenkiintoinen ottelu on tulossa.

Espoolainen GFT vierailee lauantaina Jyväskylässä, jossa vastaan asettuu kovavireinen Kampuksen Dynamo. Joukkueet ovat tällä hetkellä jopa peräkkäisillä sijoilla neljäs ja viides, mutta KaDy on pelannut neljä ottelua enemmän. Jyväskylän visiitin jälkeen GFT emännöi vielä sunnuntaina Ilvestä, ja ottelusta ei perinteitä puutu. Ilves taistelee tiukasti runkosarjan voitosta, ja se tulee varmasti nälkäisenä Espooseen.


Kampuksen Dynamo on kuntopuntarin kärkijoukkueita. Kuva: KaDy Futsal

Tuplajoukkueiden lisäksi viikonloppuna pelataan ottelu ACE-MuSaFutsal. Tässäkin ottelussa riittää panosta, sillä kotijoukkue ACE taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta, kun vastaavasti porilainen MuSaFutsal runkosarjan voitosta. ACE:n edellinen ottelu sujui mollivoittoisesti, kun FC OPA löylytti tamperelaisia peräti 7-1. MuSaFutsal puolestaan pääsee lähtemään otteluun iloisissa tunnelmissa, sillä KP-V kaatui edellisessä ottelussa peräti 14-2. Ottelussa Netta Hannula rikkoi 100 maalin rajapyykin, ja samaan aikaan Jasmin Ylikraka iski seurahistorian kovimmat tehot tehot 3+4=7. 

* * *

Naisten Futsal-Liigan uutisoinnin vastaava toimittaja: Juha Vedenpää
Palaute: juha.vedenpaa(ät)futsal.fi; p. 050 4872408