Takaisin
14.9.2020 klo 11.03

Naisten Futsal-Liiga: Sini Sutinen jatkaa Ylöjärven Ilveksessä

Jaa:

Ⓒ Esa Norvia

Ylöjärven Ilveksen puolustuspää rakentuu kovien nimien varaan tulevallakin kaudella, kun maajoukkuemaalivahdit Helena Unkuri ja Saara Viitanen, sekä kapteeni Sini Sutinen jatkavat joukkueessa.

Koronapandemian päättäneellä viime kaudella Ilveksen sarjasijoitus oli kuudes. Joukkue oli siis menossa vahvasti mukaan pudotuspeleihin, ja Ylöjärvellä tuskin tyydytään ainakin vähempään alkavallakaan kaudella.

Päävalmentajana jatkaa Vesa Parviainen, jonka iloksi jatkosopimukset ovat kirjoittaneet siis maajoukkuemaalivahdit Helena Unkuri ja Saara Viitanen, sekä kapteeni Sini Sutinen.

- Meidän sopimustilanne on kauden tässä vaiheessa hyvä. Viime kauden avainpelaajien jatkosopimusten lisäksi mukaan on saatu liigasaappaat täyttäviä uusia pelaajia. Maalivahtien taso on huippuluokkaa, ja Sini on yksi sarjaan parhaista puolustuspelaajista. Heidän myötä on mukava rakentaa toimivaa pakettia nuorten, niinikään maajoukkueen porteille murtautuneiden Elisa Ilotun ja Emmi Rauhalan johdolla. Heinäkuun alusta yhdessä harjoitelleesta joukkueesta löytyy pelaajia monenlaisiin rooleihin ja pitkän kauden aikana ihan jokaista tullaan tarvitsemaan, Parviainen kertoo.


Ylöjärven Ilves on yhtenäinen Ilves. Kuva: Esa Norvia

Myös kapteeni Sutinen odottaa innoissaan tulevaa kautta.

- Meillä on todella periksiantamaton porukka, joka on aina motivoitunut oppimaan uutta. Hyvillä fiiliksillä mennään kohti kautta - on hienoa lähteä taas kokeilemaan, kuinka opetellut ja treenatut jutut toimii pelissä. Mennään yksi peli kerrallaan, opitaan virheistä ja annetaan kaikkemme jokaisessa ottelussa, Sutinen kertoo joukkueen Instagram-tilillä

YIlveksen nettisivut
YIlveksen Instagram
YIlveksen Facebook

Naisten Futsal-Liiga käynnistyy lauantaina 10. lokakuuta. Ylöjärven Ilves emännöi silloin sarjanousija FC Halikkoa. Sarjan koko otteluohjelma löytyy Palloliiton tulospalvelusta.

Joukkueiden tarkemmat kausiennakot julkaistaan futsal.fi:ssä lähempänä kauden alkua.
 
* * *

Naisten Futsal-Liigan uutisoinnin vastaava toimittaja: Juha Vedenpää
Palaute: juha.vedenpaa(ät)futsal.fi; p. 050 4872408