Naisten Futsal-Liiga: MuSaFutsal murskasi HIFK:n kärkiottelussa

Naisten Futsal-Liigassa MuSaFutsal oli vahva kärkiottelussa HIFK:ta vastaan. Voittoihin ylsivät myös ACE, FC Sport J sekä Ilves FS.

Otteluohjelma, yksittäisen otteluiden tilastot sekä sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

Naisten Futsal-Liigan sunnuntain tulokset
Su 24.01. klo 13:00 FC Halikko - ACE ja 4-5, 4-4 (2-3)
Su 24.01. klo 14:00 FC Sport J - KaDy 6-0 (1-0)
Su 24.01. klo 14:00 Ilves FS - YIlves 2-1 (2-0)
Su 24.01. klo 16:00 MuSaFutsal - HIFK FS 6-0 (6-0)

Sarjan kärkiottelu pelattiin sunnuntaina Porissa. MuSaFutsal emännöi Helsingin IFK:ta, joka oli kaatanut porilaiset kotikentällään muutamaa viikkoa aiemmin.

MuSa tuli ottelun alkuun tyrmäävästi. Se iski kahdeksaan minuuttiin neljä maalia, ja tauolla lukemat olivat jo 6-0. Pääkapellimestarin roolia kantoi Netta Hannula, joka iski tehopisteet 3+2. Myös Elina Setälä, Milla Ljungman sekä Anni-Elina Luotonen onnistuivat kotijoukkueelta maalinteossa. Toinen jakso pelattiin lopulta maaleitta, joten voittolukemiksi kirjattiin näin taukolukemien tapaan 6-0. MuSaFutsal ohitti voiton myötä HIFK:n sarjataulukossa, ja nousi toiseksi Ilveksen pitäessä pintansa sarjajohtajana.

Pistepörssiä johtava Tiia Juntikka jäi tällä kertaa ilman maaleja Tampereella. Kuva: Jani Virolainen

Sarjan piikkipaikkaa edelleen hallussa pitävä Ilves kaatoi Tampereella Pirkanmaan derbyssä Ylöjärven Ilveksen niukasti maalein 2-1 (2-0). Mira Teittisen ja Jenna Oksasen avausjaksolla ampumat maalit riittivät voittoon, kun vierailta toisen jakson kirivaiheessa onnistui vain Rosa-Maria Siren.

Sunnuntaina muissa otteluissa FC Sport J kuritti kotikentällään KaDya peräti lukemin 6-0 (1-0) kolme maalia iskeneen Maiju Kuivilan johdolla, ja ACE haki 4-5 -jatkoaikavoiton Halikosta. Tamperelaisten sankariksi nousi Julia Jokiranta, joka kahden varsinaisella peliajalla tehdyn maalin lisäksi osui tolppien väliin myös jatkoajalla ajassa 41:41. Maalin ansiosta ACE:lle siis lisäpiste, joka tuleekin tarpeeseen tasaisessa keskikastin taistelussa sarjataulukossa.

Naisten Futsal-Liiga jatkuu ensi viikonloppuna kuuden pelin voimin.