Naisten Futsal-Liiga: MuSaFutsal ja PJK voittoihin

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua. Voittoihin ylsivät MuSaFutsal sekä PJK.

Naisten Futsal-Liigan otteluohjelma
Maalikoosteet Futsal-Liigaseurat ry:n sivulla

Su 07.11.2021:
MuSaFutsal-GFT 4-1 (1-1)
PJK-FC Halikko 2-1 (1-0)

Porissa kauden voitokkaasti aloittanut MuSaFutsal esiintyi jälleen vahvasti. Vaikka espoolaisvieraat pitivät pelin tasaisena aina toisen jakson alkuun asti, marssi kotijoukkue lopulta vakuuttavaan voittoon. Avausjakso päättyi 1-1, kun MuSaFutsalin Netta Hannula avasi ensin maalihanat, ja heti perään Emilia Jokisalo tasoitti pelin ajassa 5:44.Toisella jaksolla osui enää kotijoukkue. Anni-Elina Luotonen teki voittomaaliksi jääneen osuman heti jakson alussa. Vierasjoukkueen kiri ei purrut, vaan porilaiset kaunistelivat loppulukemia vielä kahdesti Luotosen toisella, sekä yhdellä GFT:n omalla maalilla.

Pirkkalassa nähtiin tasainen jännitysnäytelmä, kun PJK emännöi FC Halikkoa. Kotijoukkueen sankariksi nousi lopulta Annette Korin, joka iski 2-1 -voittomaalin ajassa 38:45. Korin oli myös tehnyt ottelun ensimmäisen osuman avausjaksolla. FC Halikon 1-1 -tasoituksesta vastasi Annika Peippo ajassa 27:59.