Naisten Futsal-Liiga: KP-V haki pisteet Oulusta

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin lauantaina yksi ottelu, kun FC OPA ja KP-V kohtasivat toisensa tärkeässä ottelussa.

Otteluohjelma, yksittäisen otteluiden tilastot sekä sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

La 23.01. klo 15:00 FC OPA - KP-V 4-8 (4-4)

Päivän ainoassa ottelussa FC OPA isännöi tärkeässä sarjan häntäpään kohtaamisessa KP-V:tä. Sarjan jumbosijalle jumiutuneet oululaiset olisivat kaivanneet sarjapisteitä kipeästi, mutta pirteästä avausjaksosta huolimatta ne jäivät tälläkin kertaa haaveeksi.

OPA oli hyvin pelissä mukana avausjakson. Maaleja tehtiin tasatahtiin, ja kotijoukkuekin käväisi 3-2 -johdossa. Tauolle mentiin lopulta lukemissa 4-4, kun oululaisten Lotta Iivonen tasoitti taukolukemat ajassa 19:41.

Toisen jakson alussa KP-V karkasi johtoasemaan, josta se ei enää luopunut. Vera Mattilan 4-5 -osuma ajassa 23:16 jäi voittomaaliksi. Lopulta vieraat tyylittelivät selvän 4-8 (4-4) -voiton. Voiton avainhahmoksi nousivat Erica Niemi (2+2) sekä Emilia Nurkkala (2+1).

Naisten Futsal-Liiga jatkuu sunnuntaina neljän ottelun voimin.